VES Advokater søger advokatfuldmægtig

 

Om stillingen


Vi søger en advokatfuldmægtig, som har lysten og evnerne til at blive en del af et fagligt stærkt og engageret advokatkontor.


Som advokatfuldmægtig hos os får du mulighed for at stifte bekendtskab med en bred vifte af opgaver, hvor du på sigt kan forvente at beskæftige dig med flere retsområder inden for bl.a. insolvensret herunder konkursbehandling, familie- og arveret herunder dødsbobehandling, civile retssager, generel erhvervsret, rådgivning om køb og salg af fast ejendom med videre.


Vi tilbyder et job med en stor selvstændighed og et alsidigt uddannelsesforløb med afvekslende arbejdsopgaver, hvor du i tæt samarbejde med vores advokater vil udvikle dine juridiske og kommercielle kompetencer med god mulighed for at have egne klienter.


Om dig


Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger for vores klienter. Som person forventer vi, at du er initiativrig, løsningsorienteret og tillidsvækkende.


Tidligere erhvervserfaring med inkassoarbejde og øvrige af ovenstående retsområder vil være en fordel.


En positiv og udadvendt holdning, smil og godt humør samt et personligt engagement i virksomheden er desuden vigtige kvalifikationer for os.


Ansøgning


Ansøgning, CV, karakterudskrifter samt andre bilag bedes fremsendt til advokatsekretær Eva Nørgaard Wojtala via e-mail: en@ves-advokater.dk


Har du spørgsmål og ønsker du at høre mere om jobbet, kontakt da Advokat Thomas Munkhøj Haslev ved at ringe til kontorets telefon +45 43 96 06 40.


Ansøgningsfrist: 15.12.2020


Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 01.02.2021 – Vi forventer at afholde samtaler løbende i december og januar

Om firmaet

Kunne du tænke dig at blive en del af et fagligt stærkt advokatfirma, og trives du i et travlt miljø, hvor kvalitet og engagement er kerneværdier? Så har du nu muligheden for at blive en del af VES Advokaters dygtige hold.

Om VES Advokater

VES Advokater blev stiftet i 1937 og er beliggende i hjertet af Glostrup. Kontoret består på nuværende tidspunkt af 13 medarbejdere fordelt på 5 advokater, 1 advokatfuldmægtig advokatsekretærer, studenter og piccoliner.

VES Advokater yder rådgivning til både erhvervsdrivende og private og kontoret arbejder med en række udvalgte specialer.

Vi lægger stor vægt på altid at yde en effektiv og professionel rådgivning, hvor vi har kunden i fokus. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med fokus på et højt fagligt niveau, engagerede medarbejdere og en god omgangstone.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.