Sønderby Legal søger jurist til kontor i Randers

 

Da en af vore jurister har besluttet af søge andre veje, søger vi en ambitiøs erhvervsorienteret jurist eller erhvervsjurist til tiltrædelse snarest muligt, gerne med erfaring og/eller interesse inden for grundvandsbeskyttelse, spildevand samt personalehåndtering.


Vi vægter, at du er professionel i håndtering af sager og klienter, samt er skriftligt velformuleret og kan kommunikere klart, uanset om det angår håndtering af klienter, sager eller personale.


Som jurist og personaleansvarlig kommer du til at fungere i en spændende delt stilling, hvor du blandt andet bliver direkte kontaktperson til Foreningen for bæredygtig grundvandsbeskyttelse i forbindelse med det stigende antal sager vedrørende indsatsplaner og BnBO’er (boringsnære beskyttelsesområder).


Foreningen for bæredygtig grundvandsbeskyttelse har til formål at arbejde for en bæredygtig, saglig og juridisk korrekt regulering af beskyttelsen af grundvandet i Danmark. Du kan læse mere om foreningen på foreningens hjemmeside www.FFBG.dk. I samarbejdet med foreningen vil du primært bistå landbrug af forskellig størrelse med rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af frivillige aftaler mellem landbrug og vandværker, rådgivning i forbindelse med påbud, udarbejdelse af høringssvar m.m.


Som personaleansvarlig vil du blandt andet blive ansvarlig for håndtering af hjemmesiden, kontrakter, personalemøder, ansøgningsprocesser, vore studerende/praktikanter, kommunikation mellem ledelsen og personalet og meget mere.


Sønderby Legal kan tilbyde et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer. Vi prioriterer og tilskynder til at hver enkelt får mulighed for at skabe egen portefølje af sager/klienter.


Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vort mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet.


Aldersfordelingen er vid, men de unge jurister er i flertal. Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vore 3 afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.


Du vil kunne opnå en meget stor grad af egen indflydelse, ligesom arbejdstiderne kan være fleksible, således at du også kan få familieliv/privatliv til at fungere.


Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer. Vi benytter Advosys, men det er ikke en betingelse, at du har kendskab hertil.


Arbejdsstedet er vort kontor i Randers. Der er gode parkeringsforhold tæt på kontoret.


Ansøgning med CV samt spørgsmål omkring stillingen kan rettes til advokat og partner Hans Sønderby Christensen via hsc@sonderbylegal.eu eller mobil 20214333.


Vi ønsker, du kan tiltræde snarest muligt, og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Om firmaet

Sønderby Legal blev etableret 1. oktober 2016 og vi er i dag 9 jurister, heraf 7 advokater, hvoraf 4 har møderet for Højesteret. Vi rådgiver og bistår førende private virksomheder, virksomhedssammenslutninger samt organisationer om alle erhvervs- og landbrugs/-miljøretlige forhold i ind- og udland. Kontoret har endvidere unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede EU og internationale retsforhold samt løbende fører sager ved EU-Domstolen. Yderligere oplysninger finder du på vores hjemmeside: www.sonderbylegal.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.