Advokatfuldmægtig, Codex Advokater P/S, Vejle

 

Brænder du for det offentligretlige område?


Codex Advokater søger en advokatfuldmægtig til vores afdeling for offentlig ret i Vejle.


Codex Advokater har en særlig afdeling for offentlig ret. Vi har travlt, og har derfor brug for en advokatfuldmægtig.


Er du vores nye advokatfuldmægtig, så skal du kunne svare ja til følgende:


  • Du har lyst til at specialisere dig inden for det offentligretlige område
  • Du har gode teoretiske færdigheder
  • Du tænder på komplekse problemstillinger – er måske endda lidt nørdet
  • Du er interesseret i samfundsforhold 
  • Du er udadvendt af natur – og har også gerne humoristisk sans

Om du er nyuddannet eller har et par års erfaring, eksempelvis fra en offentlig myndighed, er derimod ikke så afgørende.


Vi kan til gengæld tilbyde et job med spændende faglige udfordringer inden for det offentligretlige område.


Vores afdeling for offentlig ret består af 4 advokater, som udelukkende beskæftiger sig med dette område. Vi har et tæt samarbejde med intern faglig sparring og en ligefrem og uhøjtidelig omgangstone. Du vil komme til at bistå alle afdelingens advokater, som hver især har deres spidskompetencer. Selv om vi er meget specialiserede, vil dine arbejdsopgaver derfor blive forskelligartede inden for det offentligretlige område, sådan at din uddannelse vil blive så bredt funderet som muligt. 


Vi arbejder især inden for miljøret, plan- og byggelovgivning, vand og natur, ekspropriation, kommunalret og (naturligvis) forvaltningsret. Vores klienter er i første række landets kommuner og regioner, og vi er meget bevidste om det ansvar, der følger heraf. Vores klienter er selv eksperter inden for deres respektive områder. Det giver spændende opgaver, men det kræver også, at vores rådgivning skal være på et højt fagligt niveau.


Vi rådgiver bredt inden for vores specialer. Opgaverne angår ofte spørgsmål om hjemmel og proces, men vi bistår også med rådgivning af mere strategisk og taktisk art. Vi bistår ligeledes i tvister og retssager, samt i taksationssager om ekspropriationserstatninger mv. Herudover udgiver vi nyhedsbreve og afholder løbende kurser for vores klienter og andre. Du vil komme til at indgå i dette arbejde, både selvstændigt og i samarbejde med de forskellige advokater.


Vi kan også herudover tilbyde dig en spændende og udfordrende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling samt samarbejde og kontakt med gode kolleger i kontores andre afdelinger.


Du vil blive lokaliseret på vores kontor i Vejle og vi håber, at du har intentioner om at flytte til området.


Passer ovenstående på dig, og har du lyst til at gøre en forskel hos os, så send os din ansøgning vedlagt eksamensbeviser m.v. til job@codexlaw.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så er du også velkommen til at kontakte advokat Mads Kobberø (29 41 72 41) eller advokat Jens Flensborg (25 29 08 48).


Ansøgningsfrist mandag den 23. november 2020 med tiltrædelse snarest muligt.

Om firmaet

Codex Advokater er et erhvervsorienteret advokatfirma med afdelinger i Vejle og Horsens. Vi er i dag 50 medarbejdere. Læs mere om os på www.codexlaw.dk

Du kan også høre lidt mere om vores afdeling for offentlig ret og møde tre af dine måske kommende kolleger på denne korte video.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.