ADVODAN Bornholm søger advokat eller 3. års fuldmægtig med partnerpotentiale

 

 


Faglige udfordringer, selvstændigt ansvar og lokalt engagement


Sådan er hverdagen som advokat i ADVODAN Bornholm. Vi søger en dygtig advokat, der har lyst til at indgå i og forme fremtiden for vores forretning.


Advokat eller tredjeårsfuldmægtig


Som advokat har du et solidt juridisk fundament samt praktisk erfaring indenfor de områder du hidtil har beskæftiget dig med. Du skal varetage selvstændig behandling og klientkontakt. Vi forventer, at du har lyst og energi til at engagere dig i de lokale netværk.


Hvilke sagsområder du tidligere har beskæftiget dig med, er ikke så afgørende for os, men væsentligt er det, at du er den rette person til vores virksomhed.


Det er en fordel, at du behersker engelsk på et godt niveau.


Tiltrædelse


Tiltrædelse efter nærmere aftale. Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning med bilag til advokat Pernille Munch på pemu@advodan.dk. Du er velkommen til at kontakte Pernille Munch, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om firmaet

Vi er et advokatkontor med 3 advokater og 5 advokatsekretærer. Vi beskæftiger os med alle typer sager, og du vil få en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor der er en høj frihedsgrad og også plads til dit familieliv.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.