SØNDERBY LEGAL søger advokat til kontoret i Aarhus

 

Vi er i vækst, og søger derfor til tiltrædelse snarest muligt en erhvervsorienteret advokat med erfaring primært inden for retsforhold med tilknytning til fast ejendom, f.eks. entrepriseret, overdragelse af fast ejendom, lejeret, miljøret, fredning, taksation og ekspropriation, og gerne med egen portefølje af sager/klienter


Vort firma kan tilbyde et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer. Vi prioriterer og tilskynder til akkvisitivt arbejde og at hver enkelt får mulighed for at skabe egen portefølje af sager/klienter, herunder at indtræde i partnerskabet.


Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vort mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet.


Aldersfordelingen er vid, men de unge jurister er i flertal. Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere sociale arrangementer vore 3 afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.


Du vil kunne opnå en meget stor grad af egen indflydelse, ligesom arbejdstiderne kan være fleksible, således at du også kan få familieliv/privatliv til at fungere.


Løn aftales individuelt på baggrund af kvalifikationer samt din eventuelle egen portefølje af sager/klienter. Vi benytter Advosys, men det er ikke en betingelse, at du har kendskab hertil.


Arbejdsstedet er vort kontor i Aarhus. Der er gode parkeringsforhold tæt på kontoret.


Ansøgning med CV samt spørgsmål omkring stillingen kan rettes til advokat Jens Jacob Halling via jjh@sonderbylegal.eu eller mobil 26206966.


 


Vi ønsker, du kan tiltræde snarest muligt, og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.


 

Om firmaet

Sønderby Legal blev etableret 1. oktober 2016 og vi er i dag 10 jurister, heraf 1 advokatfuldmægtig og 6 advokater, hvoraf 4 har møderet for Højesteret. Vi rådgiver og bistår førende private virksomheder, virksomhedssammenslutninger samt organisationer om alle erhvervs- og landbrugs/-miljøretlige forhold i ind- og udland. Kontoret har endvidere unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede EU og internationale retsforhold samt løbende fører sager ved EU-Domstolen. Yderligere oplysninger finder du på vores hjemmeside: www.sonderbylegal.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.