Skau Reipurth & Partnere søger erfaren fuldmægtig eller advokat

 

Vi udvider igen vores IP og IT-team og søger en dygtig og engageret erfaren advokatfuldmægtig, advokat eller erhvervsjurist. Du skal arbejde med IT, IP-rettigheder, persondata og kontrakter.


Vores persondata- og immaterialretsteam er placeret i afdelingen corporate commercial, der beskæftiger sig med det immaterielle område samt med kommercielle kontrakter, selskabsret, M&A, generel erhvervsret og tvister.


Du arbejder struktureret og effektivt samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og har forståelse for detaljen – også i pressede situationer. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, og at du med høj faglighed kan håndtere vores klienters juridiske udfordringer.


Vi tilbyder en stilling, hvor du vil få intensiv klientkontakt, faglig specialisering og personlig udvikling. Du vil få tæt sparring med kontorets partnere og øvrige medarbejdere, mens opgavesammensætningen er varieret.


Stillingen giver mulighed for langsigtet karriereplanlægning.


Vi forventer, at du har erfaring fra de bedste i branchen, og at du gerne vil arbejde med og eventuelt har konkret erfaring med IP og IT-ret, kontraktkoncipering, transaktioner, persondata, mv. Vi forventer ligeledes, at du har stærke faglige og sproglige kvalifikationer, men vi lægger mindst lige så stor vægt på menneskelige kvaliteter og kommerciel forståelse. Det er en forudsætning, at du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt. Derudover vil det være en fordel, hvis du har god teknisk forståelse og flair, da vores opgaver ofte indebærer, at vi skal forstå komplekse tekniske strukturer og funktioner.


Ud over et højt fagligt niveau tilbyder vi en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet til tider er højt. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag, men også at du er en person, som altid holder humøret højt.


Det er desuden vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansøgning
Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefalinger) fremsendes pr. e-mail til HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokat CC”.


Ansøgningsfristen er den 24. september 2020, men samtaler kan forventes gennemført løbende i ansøgningsperioden.


Læs mere på www.skaureipurth.com

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse. 

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.