Dygtig advokatsekretær søges

 

ADVODAN Helsingør søger en dygtig bobehandlersekretær indenfor konkurs, likvidationer og dødsboer.


Vi forventer, at du har erfaring med bobehandling specielt konkurs- og likvidationsboer. Derudover forventer vi, at du kan arbejde både selvstændigt og tæt sammen med dine kolleger. Du skal have humoristisk sans, være fleksibel og god til at foretage løbende prioriteringer i en travl hverdag. Samtidig skal du være god til at formulere dig på dansk i skrift og tale samt have flair for tal. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Unik Advosys, men det er ikke et krav. Vi forventer dog, at du er en kompetent IT-bruger og er vant til at arbejde med Microsoft Office.


Som bobehandler skal du kunne håndtere de mangeartede opgaver herunder styring af elektronisk gældbog, udarbejdelse af udkast til redegørelser, udarbejdelse af udkast til boopgørelser og alle øvrige opgaver forbundet med selvstændig konkursbehandling. 


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Lissen A. Bengtsen på tlf. 49 21 21 21, og du kan læse mere om ADVODAN Helsingør og ADVODAN-kæden på vores hjemmeside www.advodan.dk/advodan-helsingoer.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og eventuelle yderligere relevante bilag senest den 20. august 2020 pr. mail til job3000@advodan.dk.


Som dataansvarlig for persondata i en jobansøgning skal vi sikre overholdelse af de rettigheder, du har efter persondatalovgivningen. Vi behandler naturligvis dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning. Du kan finde vores samlede persondatapolitik for rekruttering på vores hjemmeside: www.advodan.dk/advodan-helsingoer/dine-persondata/soeger-du-job-hos-os-22296

Om firmaet

Hos ADVODAN Helsingør får du udfordrende opgaver og et selvstændigt ansvar. Vi tilbyder en arbejdsplads med en uformel omgangstone, sociale aktiviteter, og bag dig har du dine engagerede kolleger, som altid er klar med et godt råd, da videndeling og samarbejde på tværs er en integreret del af vores værdier, både på kontoret, og i ADVODAN-kæden.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt og inspirerende miljø. Vi har endvidere fleksible arbejdsforhold, og vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”. Hos os er kunden og kundens behov i fokus, og vores kunder får en full service, nærværende og løsningsorienteret rådgivning.

Hos os får du en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og du vil blive en del af ADVODANs netværk hvor der også er mulighed for at komme på kurser og udveksle erfaringer med andre advokatsekretærer.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.