Jurist med interesse for civile retssager og inkasso søges

 

Jurist med særlig interesse for og lyst til civile retssager og inkassosager søges. Gerne nyuddannet med gode kundskaber inden for obligationsret og civilproces.Vi har en betydelig portefølje af sager, der vedrører bestridte pengekrav. Det kaster et stort antal retssager af sig om både stort og småt – kompliceret og simpelt. Herunder en del sager om krav under småsagsgrænsen.


Du vil få selvstændigt ansvar for alle dele af sagsbehandlingen under småsagsprocessen frem til forlig eller dom. Derfor skal du have interesse for og lyst til den type sager som et fast og tungtvejende element i dit arbejde.


Du vil kunne opnå betydelige kompetencer inden for sagsforberedelse, klientrådgivning, retssagsførelse og anvendelse af sagsportal civil.


Derudover må du forvente også at skulle beskæftige dig med inkassorelaterede emner og opgaver i bred forstand.


Grundighed, ordentlighed og ansvarsbevidsthed kerneværdier.

Om firmaet

Vi er et erhvervsorienteret advokatfirma beliggende i Ballerup med gode adgangs- og parkeringsforhold. Hovedvægten af opgaverne er centreret omkring behandlingen af et stort antal civile retssager. Forvent et uformelt arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og frihed under ansvar er nøglebegreber.

http://www.mullaw.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.