Jensen Advokatfirma søger: Dygtig og engageret allround advokatsekretær med erfaring i ejendomshandler

 

Vi har travlt og søger derfor en erfaren og dygtig advokatsekretær til en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.


Jensen Advokatfirma søger en dygtig allround advokatsekretær primært til behandling af ejendomshandler, retssager, erstatningssager samt skrivning efter diktat.


Vi forestiller os, at du er uddannet advokatsekretær og har flere års erfaring i branchen. Du har gode IT-færdigheder, og det vil være en fordel, at du er fortrolig med UNIK Advosys. Vores retssager bliver behandlet digitalt over domstolenes sagsportal, hvorfor kendskab til dette vil være en fordel, dog ikke et krav.


Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, men vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets jurister og øvrige sekretærer. Du skal være fleksibel og god til at foretage løbende prioriteringer i en travl hverdag, og vi lægger vægt på at du har et godt humør. Du skriver naturligvis et fejlfrit dansk.


Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har endvidere fleksibel arbejdsforhold, og vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”


Arbejdsstedet vil enten være på vores Vejle kontor på Skomagervej 4C, 7100 Vejle (tæt på motorvejen afkørsel syd, eller på vores Horsens kontor på Emil Møllers Gade 41, 8700 Horsens


Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt, men der tilbydes absolut konkurrencedygtig løn og gode arbejdsvilkår i øvrigt.


Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Bjarne Skøtt Jensen på mail bj@bjsj.dk, eller på tlf.: 2045 6104, eller til advokat Jesper Håkonsson på mail jh@bjsj.dk, eller på tlf.: 2045 5585 og du kan læse mere om Jensen Advokatfirma på vores hjemmeside. www.bjsj.dk


Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og eventuelle yderlige relevante bilag. Ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtale.


Ansøgningen sendes til advokat Bjarne Skøtt Jensen på bj@bjsj.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.


 

Om firmaet

Vi er et advokatfirma med kontorer i Vejle og Horsens. Der er i øjeblikket 16 ansatte, ligeligt fordelt på de 2 kontorer – 4 jurister og 12 sekretærer. Vi benytter det nyeste inden for hardware/software. Vi arbejder meget med specialisering og dygtiggørelse inden for vores specialer.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.