Ambitiøs advokat søges til udvikling af specialistkontor

 

Vi søger en advokat der har mod på udfordringer og udvikling af et specialistkontor. Det er ikke et krav, men du må gerne have erfaring fra eller stor interesse for bygge- og forsikringsbranchen – og være parat til at udvikle dig yderligere.


For at trives i Sønder Ljørring skal dit arbejde være din passion; du ser løsninger frem for udfordringer og tilgår dine opgaver med proaktivitet, seriøsitet og engagement. Vores hverdag består af håndtering af komplekse sager med mange forskellige interessenter. Du vil skulle drive sager selvstændigt fra a-z, og derfor er nogle af dine stærkeste sider dine diplomatiske og skarpe kommunikationsevner, som gør, at du løser konflikter på en hensigtsmæssig måde med målet for øje og en vilje til at lykkes. Din personlige kant, energi og omgængelighed gør, at du er vellidt af dine klienter og interessenter/aktører/ modparter såvel som dine kollegaer.


Skab din karriere i et inspirerende miljø med store udviklingsmuligheder


Hos Sønder Ljørring vil vi give plads til dig som et helt menneske og give dig de bedst mulige betingelser for at udvikle samt realisere dit potentiale - uanset hvilket erfaringsniveau du har. Vil du udfordres og have en hverdag med arbejdsglæde, flek- sibilitet, faglig sparring og professionel udvikling, så er Sønder Ljørring en virksomhed, hvor der er plads til dine ambitioner.


Kunne Sønder Ljørring være det næste skridt i din karriere, eller vil du høre mere om os?


Så ring direkte til Christian Ljørring på 31 72 20 02.


Lyder stilling som noget for dig, så send ansøgning og CV til chl@sladvokater.dk


Vi glæder os til at høre fra dig!

Om firmaet

Sønder Ljørring – Et uformelt specialistkontor

Vi er et etableret specialistkontor inden for entreprise-, forsikrings- og erstatningsret. Vi er flyttet til nye, lækre lokaler i Carlsberg Byen, og nu er tiden rigtig til at tage det næste skridt på vejen mod at blive et mellemstort specialistkontor i København.

Vi insisterer på at møde vores klienter i øjenhøjde og med udgangspunkt i deres virkelighed. Gennem et tæt samarbejde med vores klienter, hurtig handling, tilgængelighed og en proces, hvor integritet og effektivitet er i centrum, skaber vi re- sultater for vores klienter.

Glæden, ved at gøre et seriøst stykke arbejde for vores klienter og ved at være støttende, inspirerende kollegaer, er en es- sentiel drivkraft for os. Vi har stor respekt for dygtige og driftige mennesker, som aldrig er færdige med at lære, og vi tror på, at dit potentiale får de optimale betingelser, når du får frie hænder i et fagligt udviklende miljø. Derfor vil du hos Sønder Ljørring få en selvstændig rolle med stort ansvar og indflydelse i en fleksibel og uformel ramme med fokus på arbejdsglæde, udvikling og den støtte, du har brug for.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.