Kroer\Fink Advokater søger en advokatsekretær

 

Kroer\Fink Advokater søger en dygtig advokatsekretær til en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.


Om jobbet
Vi søger en person, der kan arbejde struktureret og selvstændigt med friststyring og sagsopfølgning. Det er vigtigt, at du er samvittighedsfuld og serviceminded og er dygtig til at skrive og formulere dig på korrekt dansk. Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i retssagsportalen ”minretssag.dk”.


Det er ligeledes en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med behandling af personskadesager.


Vi har en travl hverdag med et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på kvalitet og tilgængelighed i forhold til kontorets klienter og interessenter i øvrigt.


Om Kroer\Fink Advokater
Kroer\Fink Advokater er et mindre advokatkontor specialiseret i erstatnings- og forsikringsret beliggende på Amager. Kontoret beskæftiger ud over dig tre advokater, en sekretærelev og to studentermedhjælpere.


Vi repræsenterer skadelidte i sager mod myndigheder & forsikrings- og pensionsselskaber og samarbejder med en række patient- og fagforeninger.


Du kan læse mere om os på www.kroerfink.dk.


Interesseret?
Har en stilling som advokatsekretær hos Kroer\Fink Advokater fanget din interesse, så bedes du venligst sende en ansøgning med CV samt relevante bilag hurtigst muligt og senest den 15. juni 2020 til Kroer\Fink Advokater, att. advokat Søren Kroer, Amager Strandvej 158 d, st.th., 2300 København S eller til sk@kroerfink.dk.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Kroer.


Vi behandler ansøgninger løbende og afholder samtaler senest ultimo juni 2020.

Om firmaet

Kroer\Fink Advokater er et mindre advokatkontor specialiseret i erstatnings- og forsikringsret. 

Vi repræsenterer skadelidte i sager mod myndigheder & forsikrings- og pensionsselskaber og samarbejder med en række patient- og fagforeninger.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.