Advokat til vores Financing og Capital Markets team

 

Vores Financing og Capital Markets team støtter vores Tier 1 M&A-forretning med akkvisitionsfinansiering og rådgiver om obligations- og aktieemissioner. I de sidste 10 år har vi deltaget i nogle af de største og mest profilerede finansierings- og capital markets-transaktioner på det danske marked.


---


Vi er et advokatfirma med en meget tydelig kultur. Vi er drevet af stærke værdier. Vores kultur og vores værdier præger vores arbejde i alle henseender, og vi er kompromisløst fokuserede på at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. At have kompromisløst kundefokus er krævende. Ikke desto mindre synes vi, at det er rigtigt. 


Vi har aldrig været det største advokatkontor. Det er heller ikke vores ambition. Faktisk har vi en nedskrevet ”grow slow”-strategi. Vi mener, at der er stor værdi i, at alle kender hinanden, og at alle med tiden arbejder sammen i ad hoc-teams. På den måde skaber vi en hverdag, hvor det at lære og lære fra sig er en integreret del af kulturen.


Vores advokater placeres hele tiden i internationale og kommercielle miljøer. Vi ønsker, at vores advokater har viljen til at tage ansvar, og at de motiveres af konstant kundekontakt.


Vores kollektive tilgang til vores virksomhed afspejles også i vores lønninger. Vi opererer slet ikke med individuelle aflønningsformer. Vi benytter os af en ”lock-step”-aflønningsform.


Vi oplever, at vores kultur, værdier og aflønningsmodel understøtter ambitiøse og teamorienterede medarbejdere og partnere, som er drevet af lysten til at skabe store resultater sammen med vores kunder. Derfor synes vi, at ”lock-step”-modellen er rigtig for os.


Vi bruger ressourcer på at skabe en omsorgsfuld og interesseret kultur med et bredt samfundsmæssigt udsyn. Vi deltager i pro bono-projekter inden for blandt andet de fundamentale frihedsrettigheder, og vi støtter aktivt både sportsforeninger og mennesker i nød. Vi synes, at vi har både et individuelt og et kollektivt ansvar for at bevare og udvikle vores helt enestående danske samfund.

Om firmaet

Moalem Weitemeyer Bendtsen er et engageret erhvervsadvokatkontor i Danmark med stærke, internationale relationer. Firmaet består af ca. 55 højt kvalificerede medarbejdere, og vi er et af Danmarks førende advokatkontorer inden for M&A, private equity og venture capital, transaktioner med fast ejendom og rekonstruktion (distressed M&A).

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.