Bech-Bruun søger sagsbehandler til ejendomshandler

 

Vi søger en dygtig sagsbehandler med solid erfaring inden for privat ejendomshandel til vores afdeling for fast ejendom i København.


Har du erfaring med selvstændig berigtigelse og lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer på et af Danmarks bedste advokatkontorer? Så er det måske dig, vi søger til en deltidsstilling på 30 timer, eventuelt med mulighed for fuld tid.


Om jobbet
Du bliver en del af vores team, der arbejder med alle juridiske aspekter inden for private ejendomshandler og erhvervshandler.


Dine arbejdsopgaver består primært i:


  • Berigtigelse af private ejendomshandler, herunder håndtering af advokatforbehold, tidsfrister, mv. i tæt samarbejde med advokaten.
  • Digital tinglysning af skøder, pantebreve, servitutter, matrikulære berigtigelser, mv.
  • Refusionsopgørelser.

Din profil
Vi forventer, at du har solid erfaring med berigtigelse af ejendomshandler, digital tinglysning samt selvstændig sagsbehandling. Du har desuden erfaring med køberrådgivning og er god til klientkontakt. Det kan være, at du er ejendomsmægleruddannet, eller måske har du din erfaring fra advokatkontor. Vi lægger vægt på, at du kan lide at arbejde selvstændigt, og samtidig er en god holdspiller med gode samarbejdsevner. Du er god til at overskue mange opgaver på en gang og formår at fokusere og prioritere din tid.


Som person er du omhyggelig, initiativrig og imødekommende, og du sætter en ære i at yde en god service. Endelig trives du i en travl hverdag, hvor engagement og fleksibilitet er nøgleord.


Vi tilbyder
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, New York og Shanghai. Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hos os vil du få faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger, der er blandt branchens bedste.


Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i vores eget Academy. Derudover får du naturligvis en række attraktive personalegoder som for eksempel pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.


Søg jobbet
Hvis profilen passer på dig, så upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 12. april. Vi holder samtale løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokat Sanne Nygaard Christensen på telefon 72 27 33 09.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed, der servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser. Med mere end 500 erfarne og specialiserede medarbejdere er vi en af landets førende full-service advokatvirksomheder. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.