1-2 ADVOKATBOGHOLDERE SØGES MED SNARLIG TILTRÆDELSE

 

Vi søger 1-2 kompetente bogholdere med indgående erfaring med advokatbogholderi og – meget gerne – kendskab til UNIK Advosys.


Der er tale om 2 mindre advokatfirmaer, som har brug for henholdsvis ca. 5 timer og 13-15 timer bogholderassistance, og vi søger derfor enten én, som kan påtage sig bogholderi for begge advokatfirmaer, eller to forskellige.


Concilio & Co tilbyder dig:


  • Ansættelse eller samarbejdsaftale som selvstændig konsulent (efter dit valg),
  • Fleksible ansættelsesvilkår og også mulighed for at arbejde hjemmefra,
  • Gode kollegaer og et rart arbejdsmiljø, samt
  • Løn efter kvalifikationer

Vi forventer, at du er omhyggelig, systematisk og ansvarsfuld.


Tiltrædelse snarest muligt.


Ansøgning med relevante bilag bedes venligst stilet til advokat Vivian Peiders (vp@concilio-co.com). Spørgsmål om stillingen kan rettes til advokat Vivian Peiders på telefon: 33 43 33 33 / 22 10 33 03.

Om firmaet

Concilio & Co er specialiseret i erhvervsretlig rådgivning af små og mellemstore virksomheder i Danmark og udlandet.

Vi er et lille advokatfirma med store ambitioner. Vi beskæftiger os ikke med alt, men det, vi beskæftiger os med, er vi dygtige til, og vi går aldrig på kompromis med fagligheden.

Vi rådgiver inden for en række retsområder, ligesom vi har stor erfaring med retssags- og voldgiftsbehandling. Vi giver møde i alle civile sager og har møderet for Højesteret.

Alle vores advokater har en bred forretningsmæssig og kommerciel forståelse, men er højt specialiserede inden for deres juridiske felt.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.