Advokatsekretær med indblik i dødsbobehandling

 

Da én af vore dygtige medarbejdere går på barsel, søger vi en advokatsekretær med indblik i dødsbobehandlinger til tiltræden ca. 1. april 2020.


 


Der er tale om et spændende, selvstændigt og afvekslende job hos advokat Peter Boe Christensen, der er autoriseret bobestyrer og behandler mange dødsboer – både som bobestyrerboer og private skifter.


 


Vi har travlt og samarbejder i en uformel og positiv tone. For den rette ansøger vil der eventuelt kunne blive tale om varig ansættelse, da vi oplever stigende sagstilgang.


 


Er det dig, vi søger, bedes du sende en ansøgning til advokat Peter Boe Christensen på mail pbc@tblaw.dk - Peter Boe Christensen kan også kontaktes på tlf.  79125440 eller 21730054 i tilfælde af spørgsmål.  

Om firmaet

Thuesen Bødker & Jæger er en velkonsolideret advokatforretning med mere end 100 års historie, og har et særdeles solidt, både lokalt og nationalt, fundament. Vi rådgiver på stort set alle områder, og vores kerneydelse er seriøs rådgivning på højt fagligt og etisk niveau. Se mere på www.tblaw.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.