Advokatsekretær til advokatkontor i Aalborg – hver dag med et stort smil

 

Vi søger en advokatsekretær med ansættelse på Advokatfirmaet Kühnels kontor i Aalborg, Gasværksvej 24, 3. sal til tiltræden efter nærmere aftale.


Om stillingen:


Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdet vil bestå af alle de sædvanlige opgaver for en advokatsekretær inden for bl.a. retssager, inkasso, personskadesager, erhvervsrådgivning, håndtering af konkursboer samt ejendomshandler. Vi dikterer ikke efter lydfiler, så du skal kunne lide at være ansvarlig for egen sagsbehandling og få voksende ansvar, hvor the sky is the limit.


Vi arbejder i Advosys, så kendskab hertil er en fordel, men ikke et krav – bare du i givet fald har mod på at lære noget nyt og ikke er bange for at spørge efter hjælp.


Dine kvalifikationer:


Du har erfaring som advokatsekretær, arbejder struktureret, og er god til at holde mange bolde i luften. Du har gå-på-mod og har let til smil, en ironisk bemærkning eller to og kan lide samværet med andre glade mennesker. Dine menneskelige kvalifikationer vejer altså lige så tungt som dine faglige.


Vi tilbyder:


En attraktiv stilling med gode løn- og ansættelsesvilkår. Dertil kollektiv pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har en uformel omgangstone, kan lide en fredagsøl og spiller både Mario Kart og klatrer i træer fra tid til anden. Du vil forhåbentligt opleve, at du bliver en del af en ”arbejdsfamilie”, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden af lyst og ikke af pligt. Selvfølgelig altid ud fra den højeste faglige standard.


Ansøgning:


Send en ansøgning med cv samt relevante papirer/anbefalinger hurtigst muligt og senest 28. februar 2020 til jacob@advokatfirmaetkuhnel.dk Ansættelsessamtaler afholdes løbende med relevante ansøgere primo/medio marts.


Der er selvfølgelig fuld diskretion i forhold til også en nuværende arbejdsgiver. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

Om advokatfirmaet:

Advokatfirmaet Kühnel er et full-service advokatfirma med kontorer i både Hobro og Aalborg. Vi lever efter mottoet, at vi skal være på toppen hver dag – over for kunder og over for os selv. Der skal være let til smil, humor, glæde og overskud til at hjælpe hinanden. Vi glæder os til fredagsøllen, men også til kaffekoppen mandag morgen.

Advokatfirmaet beskæftiger i dag 11 medarbejdere, heraf 6 jurister, 3 sekretærer, 1 bogholder og 1. stud jur.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.