Sagsbehandling - dødsbobehandling

 

Til vor afdeling for dødsbobehandling søger Selandia Advokater en serviceminded og ansvarsfuld sagsbehandler.


Jobbet indebærer selvstændigt ansvar for en række funktioner, hvor du arbejder tæt sammen med advokaten, og du skal derfor:


  • være ansvarsfuld, empatisk og serviceminded,
  • have flair for og interesse for kundebetjening med mange telefonsamtaler,
  • arbejde målrettet og struktureret,
  • være god til at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket,
  • kunne håndtere et regneark og have et sikkert blik for tal,
  • være tovholder for advokaten

Det er ikke nødvendigvis et krav, at du er uddannet advokatsekretær, hvorfor ansøgere, som f.eks. har en baggrund som regnskabsassistent, bogholder eller har arbejdet med økonomistyring i en virksomhed kan komme i betragtning til stillingen, hvilket også vil være tilfældet, hvis du f.eks. har en relevant baggrund som rådgiver i et pengeinstitut.


Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, en god balance mellem arbejde og fritid, et udfordrende og uhøjtideligt arbejdsmiljø samt mulighed for faglig udvikling og uddannelse.

Om firmaet

Selandia Advokater P/S har kontor centralt placeret i Holbæk.Firmaet har i alt 19 medarbejdere, heraf 6 advokater og 1 advokatfuldmægtig.

Klik her for at se medarbejderprofilerHos Selandia Advokater P/S har vi dygtige medarbejdere, der samarbejder med henblik på at yde en hurtig indsats af høj kvalitet.For at kunne leve op til kravene om engagement samt præstationer af høj kvalitet i hurtigt tempo prioriterer vi arbejdsglæde, gode faciliteter samt en venlig og uformel omgangstone. Vi arbejder sammen i faggrupper og afdelinger, men vi arbejder også på tværs, så vi hele tiden bliver inspireret og udnytter hinandens specialviden på forskellige fagområder.Vi har fokus på at sikre en rimelig balance mellem arbejdsliv og fritid, idet vi anser det for vigtigt, at alle - også advokaterne - har et indholdsrigt liv, der handler om andet end jura. Vi forsøger at skabe gode forhold for alle medarbejdere, herunder ved at have fleksibilitet i arbejdstiden, ved at tilbyde diverse personalegoder, videreuddannelse og sociale arrangementer.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.