AdvokatFyn A/S søger advokatsekretær og bogholder

 

På grund af stor travlhed søger AdvokatFyn A/S to dygtige medarbejdere til vores afdeling i Svendborg med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.


Vi søger både en sekretær med erfaring indenfor behandling af dødsboer, konkurser/ selskabsret samt generel sagsbehandling, ligesom vi søger en person med kompetencer indenfor bogføring og it.


Der er tale om to stillinger, en på 37 timer og en på deltid.


Om dig


Din ansøgning må gerne afspejle:


  • Din motivation for at ansøge hos os

  • Dine erfaringer

  • Cv med relevante eksamensbilag.


Vi lægger vægt på, at ansøgeren har erfaring med dødsbobehandling og konkursbehandling og kan arbejde selvstændigt med disse områder. Du vil indgå i et team med andre dygtige sekretærer indenfor dødsbobehandling, ligesom du vil blive en del af hele holdet.


I forhold til vores bogholderistilling, lægger vi vægt på, at du har kendskab til bogholderi, gerne indenfor advokatbranchen. Du vil indgå i et team, hvor I er to bogholdere på kontoret. 


Har du flair for it, og mod på at bistå vores superbruger, så anses det for et klart plus.


Uanset hvilken stilling du søger, skal du kunne trives med en travl hverdag, hvor du har mange bolde i luften og mange frister, der skal overholdes. Desuden lægger vi vægt på, at du har flair for tal og gode danskkundskaber. Det er ligeledes vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og bidrager positivt til det fælles arbejdsmiljø.


Om vores kontor


AdvokatFyn A/S er en større advokatvirksomhed med kontorer i Svendborg, Ringe og Ærøskøbing. Vores advokater har tilsammen mange års erfaring og vores arbejdsområder spænder vidt. Du kan læse mere om de forskellige arbejdsområder på vores hjemmeside, www.advokatfyn.dk .


Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Lars Skjødt Jensen på tlf.: 62 21 00 00.


Ansøgninger sendes til lsj@advokatfyn.dk, ansøgningsfrist: 20. februar 2020

Om firmaet

AdvokatFyn a/s er en større advokatvirksomhed med kontorer i Svendborg, Ringe og Ærøskøbing. Læs mere på www.advokatfyn.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.