Sekretær/sagsbehandler på deltid søges til "børnesager"

 

Stage Advokatfirma søger en sekretær/sagsbehandler, som har mod på at være med til at opbygge og udvikle et nyt sagsområde i firmaet.


Grundet en stigende efterspørgsel på, at vi i Stage Advokatfirma tillige kan repræsentere klienterne i sager vedrørende tvangsfjernelse, forældremyndighed og samvær, har vi besluttet at specialisere os inden for området. I den forbindelse søger vi en sekretær/sagsbehandler, som har erfaring med sagsområdet, og som vil se det som en spændende udfordring at være med til at opbygge en helt ny afdeling med speciale i ”børnesager”. Du skal tillige være indstillet på i et vist omfang at arbejde med straffesager, da dette er vores kerneområde.


Det er underordnet, om du er uddannet advokatsekretær, men kun ansøgere, som har beskæftiget sig med tvangsfjernelser, forældremyndighed og samvær, og som kender processen på minretsag.dk, vil komme i betragtning til stillingen. Kendskab til Advosys er en fordel.


Der vil som udgangspunkt være tale om en deltidsstilling på 25-30 timer, i hvert fald i starten, og du skal sidde på hovedkontoret i Fredericia.


Løn efter kvalifikationer. 


Spørgsmål til stillingen kan rettets til Mette Grith Stage mgs@stage.dk eller på telefon 22445636.


 

Om firmaet

Stage Advokatfirma er landets største strafferetskontor med hovedsæde i Fredericia samt afdelinger København, Aalborg og Næstved. Advokatfirmaet beskæftiger pt. 11 advokater, 1 fuldmægtig, 7 sekretærer og 2 jurastuderende. Udover straffesager påtager vi os sager vedr. tvangsfjernelse, forældremyndighed og samvær.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.