Engelsk korrespondent/IT-kyndig sekretær - deltid

 

ARK Advokatpartnerselskab tilbyder et spændende og alsidigt job som sekretær.


Du vil indgå i et team bestående af 3 sekretærer, der særligt bistår med advokatkontorets mange rets- og voldgiftssager, herunder håndtering af minretssag.dk, skrivning efter diktat på dansk og engelsk, oversættelser, dokumenthåndtering og andre opgaver som en del af kontorets uundværlige ”maskinrum”.


Vi lægger vægt på, at du har flair for og interesse for IT, herunder at du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, og at du evt. også har kendskab til Caplegal og gerne tillige til advokatbogholderi.


Vi forventer, at du er engageret, initiativrig, og at dit faglige niveau er i top. Du er kvalitetsbevidst og  ansvarsfuld omkring dit arbejde, ligesom du arbejder effektivt, struktureret og selvstændigt.


Som person er du udadvendt og serviceminded, og du har lyst til at arbejde som en del af et professionelt  og dedikeret team med plads til masser af humor og en uformel omgangstone.


Vi tilbyder en deltidsstilling på 24-28 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet samt attraktive personalegoder som frokostordning, sundhedsforsikring, massageordning og mange sociale tilbud.

Om firmaet

ARK er Danmarks største boutiquekontor inden for forsikrings- og erstatningsret. Vi rådgiver forsikrings- og pensionsbranchen samt offentlige myndigheder, og vi fører bl.a. mange antal rets- og voldgiftssager.

Du kan læse mere om ARK på www.arklaw.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.