Erfaren advokatfuldmægtig

 

Du bliver tilknyttet Team Erhverv og Team Fast Ejendom, hvor dine juridiske evner bl.a. vil blive udfordret i erhvervsret, entrepriseret, ejendomsoverdragelser og lejeret.


Du vil arbejde sammen med jurister, der alle er specialister indenfor de juridiske udfordringer vores klienter møder, hvorfor du kan forvente faglig og professionel udvikling af høj karakter.


Du vil behandle sager samt have kontakt med klienter og andre samarbejdspartnere. Det er derfor essentielt, at du kan bevare og styrke de personlige relationer til vores klienter,


Din profil


Du er advokatfuldmægtig med en vis erfaring og en grundlæggende viden om bl.a.  erhvervsret og fast ejendom.


Vi lægger vægt på, at du trives i et uformelt, travlt arbejdsmiljø, at du har et godt humør, er socialt anlagt men samtidig kan arbejde koncentreret og selvstændigt i travle perioder.


Vi forventer, at du vil bidrage til fællesskabet med et socialt ansvar, høj faglighed og engagement. 


 


INTERLEX Advokater tilbyder


Et stærkt fagligt niveau samt en spændende og lærerig stilling i en virksomhed med højt til loftet, en uformel omgangstone og dygtige kollegaer i velfungerende teams.


Vi tilbyder en løn, der matcher dine juridiske kvalifikationer, samt en virksomhed med gode vilkår. Vi har til huse i moderne kontorfaciliteter i Aarhus’ nye bydel, Aarhus Ø.


 Ansøgningsfrist og tiltrædelse


Ansøgning med CV bedes fremsendt til advokat Susanne Buskov Møller på e-mail sbm@interlex.dk Derudover er du velkommen til at kontakte Susanne på telefon 87 34 34 34, for mere information eller spørgsmål.  


Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Ansøgninger behandles løbende.

Om firmaet

INTERLEX Advokater

Fra vores beliggenhed i Pakhusene på Århus Ø rådgiver INTERLEX Advokater virksomheder i hele Danmark. Vi er specialister inden for vores fire kerneområder; Erhverv, Fast Ejendom, Insolvens og Landbrug.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.