To dødsbobehandlere til Ret & Råd Grønbæk & Huuse

 

2 sagsbehandlere/advokatsekretærer søges til Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse, Ret&Råd Randers og Århus C


PBO Juridisk Rekruttering søger erfarne dødsbobehandlere til tiltrædelse snarest muligt til hhv. Randers og Aarhus.


Vi søger 2 advokatsekretærer/sagsbehandlere – én til vores kontor i Århus og én til vores kontor i Randers - som primært skal arbejde med dødsbobehandling i bobestyrerboer og private skifter samt familieret.


Du vil i det daglige komme til at indgå i et samarbejde med kontorets øvrige sagsbehandlere/sekretærer og et tæt samarbejde med advokaterne Annemette Larsen og Anne Kjærhus Mortensen samt Dorthe Østerby, der er autoriseret bobestyrer.


Vi lægger vægt på, at du som person er udadvendt og serviceminded, at du trives med at arbejde selvstændigt og have selvstændig kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere, og at du kan lide at have en travl arbejdsdag med mange bolde i luften.


Vi tilbyder en spændende og afvekslende arbejdsdag med gode kollegaer i en uformel omgangstone.


Vores kontor i Århus er et specialistkontor, hvor vi alene beskæftiger os med familie/arveret og dødsbobehandling, mens vores kontor i Randers servicerer både private og erhvervsdrivende kunder.


Der er et dagligt, tæt samarbejde mellem vores to kontorer.


Derudover bliver du også en del af samarbejdet i Ret&Råd kæden.


Det er en fordel, hvis du har erfaring med Unik Advosys og Excel.


Begge stillinger er som udgangspunkt fuldtidsstillinger.


Løn og øvrige ansættelsesforhold aftales individuelt.


Henvendelse til PBO
Er du den rette kandidat, send da venligst dit CV og en kort præcis ansøgning til pbo@juridisk-rekruttering.dk – gerne allerede i dag, da der afholdes samtaler løbende. Stillingen tages ned, når de rette kandidater er fundet.


Jeg står som altid til rådighed for en uforpligtende fortrolig telefonisk drøftelse og uddyber gerne nærmere om stillingen ved henvendelse - ring endelig på tlf. +45 2332 9782.


Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte advokat Dorthe Østerby på tlf. +45 8915 2524 eller mail doe@ret-raad.dk  eller advokat Anne Kjærhus Mortensen på tlf. +45 8915 2532 eller mail am@ret-raad.dk.

Om firmaet

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782
pbo@juridisk-rekruttering.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.