Advokat eller erfaren advokatfuldmægtig med interesse for entrepriseret

 

Du bliver en del af et stærkt og specialiseret team med omfattende erfaring inden for alle dele af entrepriseretten, både nationalt og internationalt.


Vi lægger vægt på, at du har kommerciel forretningsforståelse og erfaring med at rådgive om erhvervslivets komplekse forhold. Vi forventer, at du sætter en ære i at levere rådgivning på allerhøjeste faglige niveau.


Du har sandsynligvis erfaring med tvistløsning, kontraktkoncipering og obligationsret. Erfaring med de erhvervsretlige discipliner inden for bygge- og anlægssektoren, transportsektoren eller tilsvarende sektorer er en fordel.


Det forventes, at du er grundig, struktureret og behersker engelsk på højt niveau (i både skrift og tale). Vi forventer, at du opfatter dig selv som dedikeret og resultatorienteret, og at du motiveres af at løse komplekse juridiske problemstillinger. Det er vigtigt, at du trives med en travl og udfordrende hverdag.


Vi arbejder i et ambitiøst miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store. Vi tilbyder en stilling, hvor du vil få mulighed for selvstændige arbejdsopgaver, klientkontakt og faglig specialisering. Du vil få en varieret opgavesammensætning og tæt sparring med afdelingens partnere og øvrige medarbejdere.


Du har høje ambitioner, og vi tilbyder derfor – til den rette kandidat – en langsigtet karriereplanlægning.


Ud over et højt fagligt niveau tilbyder vi en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet til tider er højt. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag.


Vi forventer, at du har gode faglige og sproglige kvalifikationer samt gode menneskelige kvaliteter.


Løn: Efter kvalifikationer.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansøgning


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning entrepriseret”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.


Ansøgningsfrist den 16. februar 2020.


Samtaler forventes gennemført løbende. Læs mere om os på www.skaureipurth.com

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.