ADVOKAT TIL FAST EJENDOM

 

I vores afdeling for fast ejendom søger vi en advokat. Såvel nyuddannede advokater som advokater med erfaring kan komme i betragtning.


Om stillingen
Som advokat hos os vil du blive tilknyttet afdelingen for fast ejendom og erhvervsret med primær fokus på følgende arbejdsområder:


  • Forhandling og indgåelse af erhvervslejekontrakter,
  • Forhandling om vilkår, ændringer og konflikthåndtering i eksisterende lejekontrakter,
  • Løbende dialog med såvel udlejere som lejere tilknyttet kontorets ejendomsadministration,
  • Gennemføre køb og salg af de fleste former for ejendomme, og
  • Tvistehåndtering med mulighed for at føre rets- og voldgiftssager.

Det er en spændende og udfordrende stilling, som stiller krav til dig om at være teoretisk velfunderet indenfor fast ejendom og særligt lejeretten. Vi forventer, at du har et højt fagligt og servicemæssigt niveau. Du skal have lyst og talent for at arbejde selvstændigt, herunder at kunne forhandle, ligesom du skal have forretningsforståelse og være løsningsorienteret, så du skaber værdi for vore klienter.


Om dig
Du er en dygtig advokat, som brænder for feltet fast ejendom. Du er pragmatisk og løsningsorienteret, og du sætter pris på en uformel omgangstone i hverdagen.


Ansøgningen
Stillingen tiltrædes snarest muligt efter aftale. Ansøgningen sendes sammen med C.V. og karakterbeviser til job@stenohus.dk. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Henriette Jordan på tlf. 3325 5400.

Om firmaet

Om os

Vi er en mindre advokatvirksomhed med 20 ansatte. Vores hovedarbejdsområder er fast ejendom, ejendomsadministration, fondsret, testamenter, generationsskifte, dødsbobehandling, og generel erhvervsret. Ejendomsadministrationsafdelingen har et tæt samarbejde med advokatafdelingen for fast ejendom.

Vores kontor er centralt beliggende på Vesterbrogade, København V. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.stenohus.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.