Advokatsekretær hos ADVODAN

 

Vi søger en advokatsekretær til dynamisk team i Hillerød, senere København.


Vi forestiller os, at du har erfaring med korrespondance, retssagsbehandling, inkasso m.v.


Vi tilbyder, at du kan blive del at et dynamisk team, der har travlt og med en uhøjtidelig og humoristisk omgangsform, og med mulighed for personlig og faglig udvikling.


Tiltrædelse snarest muligt til vores kontor i Hillerød, og fra sommeren 2020 på vores kommende kontor i Københavns centrum.


Jobbet byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver og det er afgørende, at du er fleksibel i forhold til opgaver. Du trives i et miljø, hvor dagene sjældent er ens og ikke altid kan planlægges på forhånd.


Du skal være god til at kommunikere med forskellige mennesketyper og du skal være i besiddelse af godt humør. Du evner at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket og at være struktureret og have fokus på detaljer og kvalitet. Det vil være godt, hvis du har kendskab til Unik Advosys.


Kontakt
Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til horn@advodan.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ADVODAN som arbejdsplads, så kontakt gerne advokat Henrik Hornsleth på tlf.nr. 2342 3161.

Om firmaet

www.advodan.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.