Yngre advokater/advokatfuldmægtige

 

WSCO Advokatpartnerselskab søger en eller flere engagerede yngre advokater eller advokatfuldmægtige til at bistå ved firmaets fortsatte vækst.


WSCO har et særligt fokus på specialområderne shipping og transport, energi og offshore, entreprise, forsikring samt rets- og voldgiftssager.


Som advokatfuldmægtig får du en bred og solid uddannelse inden for disse områder og kommer til at indgå i teams med advokaterne og øvrige fuldmægtige. Som advokat får du mulighed for at videreudvikle dine specialer og udbygge en portefølje af klienter.


Vores nye kolleger tilbydes juridiske udfordringer på et højt fagligt niveau og i et internationalt miljø, hvor kontoret i dag bistår førende virksomheder i såvel Danmark som internationalt.


Firmaet er bredt anerkendt inden for sine specialområder, og der satses på en fortsat udbygning heraf. Dette omfatter også seminarer, undervisning, gå hjem-møder, artikelskrivning og lignende. Derudover har firmaet et stærkt international netværk af advokatforbindelser, samarbejdspartnere m.v. særligt i de nordiske lande, Storbritannien samt Tyskland.


Foruden gode juridiske kundskaber, respekt for faglighed og interesse for transportret, energiret, entreprise, forsikring og proces forventer vi engagement og fokus på klientens interesser. Arbejdssprog er dansk og engelsk. Vi lægger vægt på at være en god arbejdsplads præget af venlighed, humor, hjælpsomhed og et højt energiniveau.


Kendskab til vores specialer er naturligvis en fordel men ingen betingelse, såfremt der er faglig interesse for de muligheder områderne kan tilbyde.


Der tilbydes løn- og arbejdsvilkår på attraktivt niveau, herunder et godt uddannelsesprogram, mulighed for undervisning og opnåelse af møderet samt fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid. De nærmere vilkår vil blive forhandlet individuelt. Kontoret er beliggende i gode rammer i Frederiksstaden lige ved Marmorkirken metrostation.


Interesserede bedes kontakte advokat Jesper Windahl på telefon 6015 5860.


Ansøgningsfrist er 31. januar 2020. Tiltrædelse snarest.


Ansøgninger sendes til WSCO, Frederiksgade 17, 1265 København K eller til info@wsco.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om firmaet

WSCO Advokatpartnerselskab arbejder med særligt fokus på shipping og transport, energi og offshore, entreprise, forsikring samt rets- og voldgiftssager, i Danmark og internationalt. Yderligere information på www.wsco.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.