Skau Reipurth & Partnere søger advokatfuldmægtige

 

 


Vi søger lige nu fuldmægtige til ansættelse.


Vi arbejder i et ambitiøst miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store, og vi har høje ambitioner på vores medarbejderes vegne. Vi er løbende i dialog om de konkrete opgaver, du varetager, og du får mulighed for at styrke dine faglige og sproglige kompetencer via intern og ekstern efteruddannelse. Vi lægger samtidig vægt på, at du lærer at tænke løsningsorienteret og kommercielt.


For at sikre at du som advokatfuldmægtig får den bedste uddannelse, vil du få selvstændigt sagsansvar og direkte klientkontakt. Du kommer til at behandle sager inden for flere erhvervsretlige grene af juraen, men vil samtidig opnå en specialisering inden for et af kontorets specialområder.


Ud over et højt fagligt niveau tilbyder vi en personlig og alsidig advokatuddannelse i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet til tider er højt. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag.


Du arbejder struktureret og effektivt samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og har forståelse for detaljen – også i pressede situationer. Du trives med et job, hvor du skal tænke løsningsorienteret og pragmatisk. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, men samtidig at du kan indgå i teams, og at du er fagligt velfunderet. Det er også vigtigt, at du formår at kombinere din faglighed med en høj grad af grundighed og forretningsforståelse.


Vi forventer, at du har gode faglige og sproglige kvalifikationer, og vi lægger mindst lige så stor vægt på menneskelige kvaliteter, fleksibilitet og kommerciel interesse.


Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at arbejde i et team, der ønsker at gå skridtet videre for at skabe værdi for vores klienter.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (cv, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokatfuldmægtig”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.


Ansøgningsfristen er den 20. januar 2020.


Samtaler forventes gennemført løbende.

Om firmaet

 

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.