Advokat med partnerpotentiale til Brunse Mæhlisen Advokatfirma

 

En spændende og udfordrende stilling med gode karrieremuligheder kombineret med et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til familie og fritid.


Om jobbet


Vi er et familieejet advokatkontor, der har travlt. Vi har fokus på servicering af vore mange og loyale kunder. Samtidig vægter vi, at der skal være tid til andet end arbejde. Derfor søger vi en advokat med nogle års erfaring – gerne indenfor bobehandling.


Særligt indenfor behandling af dødsboer og insolvensbehandling oplever vi en stigende sagstilgang samtidig med, at vi generelt har en fortsat tilgang af nye kunder. Som følge heraf, søger vi en advokat med interesse for bl.a. dødsbobehandling. Vi tilbyder en stilling med rig mulighed for, at du kan udvikle dine kompetencer, hvor vi sikrer en grundig introduktion i arbejdsopgaverne samt en løbende og tæt sparring.


Om dig


Vi ønsker at ansætte en advokat med flair for detaljen, og som yder en selvstændig og stabil indsats. Det er en forudsætning, at du har erfaring som advokat og igennem din karriere har prioriteret det familieretlige område, så du hurtigt får ansvar for din egen sagsbehandling og tager del i ansvaret for dagligdagen på et mindre kontor.


Vi tilbyder


Da du vil få mangeartede og forskellige opgaver, er det vigtigt, at du kan holde flere bolde i luften samtidig med, at du bevarer fokus på den enkelte sag, og er skarp til at prioritere dine opgaver.


Vi tilbyder en god arbejdsplads med et dynamisk miljø og mulighed for stor selvstændighed i arbejdet. Vi ser frem til et mangeårigt samarbejde, hvor vi sammen lægger en klar plan for dine ambitioner, og hvor partnermulighederne er åbne for den rette kandidat.


Skriv til os


Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte Jakob Brunse Mæhlisen på telefon 2279 6015. Ansøgning bedes fremsendt på e-mail til jb@maehlisen.dk snarest muligt, da vi indkalder til samtaler ultimo januar/primo februar.


 

Om firmaet

Advokatfirmaet har eksisteret i 35 år og arbejder særligt inden for erhvervslivets forhold, ejendomshandler, bobehandling (insolvens- og dødsboer), retssager og familieret. Som autoriseret bobestyrer ved Retten i Horsens og med lokal forankring i Hørning, yder vi en personlig og dedikeret service til vores kunder. Vi er midt i et succesfuldt generationsskifte og ser derfor frem til mange flere år som byens lokale advokatfirma med kunderne i centrum.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.