Lexsos søger erhvervsadvokat

 

Vi har travlt og søger derfor en advokat med interesse for erhvervslivets forhold til tiltrædelse snarest muligt.


Hvad får du:


Vi lægger vægt på Work Life Balance og har stor respekt for, at vores ansatte advokater også skal have plads til et liv udover arbejdet som advokat.


Du bliver fast tilknyttet en af kontorets partnere, som du løbende kan sparre med. Du kommer til at beskæftige dig med spændende og afvekslende arbejdsopgaver, herunder retssager, og får høj grad af frihed til selv at tilrettelægge din arbejdsdag.


Vores kunder er erhvervsvirksomheder, primært i SMV segmentet. Vi har også en del udenlandske kunder, hvor kommunikationen primært foregår på engelsk.


Du får mulighed for direkte klientkontakt og stor selvstændighed i dit arbejde, med løbende back-up fra kontorets øvrige jurister. Vi tilbyder endvidere mulighed for at deltage i attraktiv egensags- og bonusordning, også for kunder/sager du evt. måtte medbringe.


Hvis du ikke allerede er bosiddende i Odense får du mulighed for at blive en del af en by i rivende udvikling, fra ”stor by” til ”storby”.


Vi mener, at humor, en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab er med til at give daglig arbejdsglæde.


Hvem er du:


Du har et godt juridisk hoved og har forståelse for, at advokatgerningen er et håndværk. Du brænder for erhvervsretten, har forretningssans og kan lide brede og afvekslende arbejdsområder.


Du behersker engelsk på højt niveau, på skrift og i tale.


Du er ambitiøs, flittig, serviceminded, har faglig stolthed og er i stand til at bevare overblikket selv i pressede situationer.


Du trives med at arbejde selvstændigt og har forståelse for, at en rettidig, kvalificeret og serviceminded rådgivning til kunderne er nøglen til succes.


Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til advokat Niels Borum, borum@lexsos.dk, hvortil ansøgning bilagt eksamensbeviser, anbefalinger og lignende kan mailes i fuld fortrolighed hurtigst muligt og senest den 15.02.2020.  

Om firmaet

Lexsos Advokater er et erhvervsorienteret advokatfirma med base i Odense. Vi servicerer virksomheder, fonde, foreninger og organisationer indenfor alle gængse områder af erhvervsretten. Via vores mangeårige medlemskab af European Law Firm (www.european-law-firm.com) rådgiver vi løbende udenlandske virksomheder om danske retsforhold. Du kan læse mere om os på www.lexsos.dk.

Som medarbejder vil du opleve, at vi har en flad struktur, hvor du får indflydelse og muligheder for løbende at udvikle dig. Vi tror på gensidig fleksibilitet i arbejdslivet og at det skal være sjovt at gå på arbejde, også på en regnvejrsdag. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.