Advokat til Team Fast Ejendom

 

Arbejdsområder:
Du vil som advokat blive tilknyttet INTERLEX’ Team Fast Ejendom, og du vil i dit arbejde primært skulle beskæftige dig med Entrepriseret og ejendomsoverdragelser.


Team Fast Ejendom består af jurister og sagsbehandlere, der alle er dybdegående specialister indenfor de juridiske udfordringer, der er tilknyttet fast ejendom, herunder entrepriseret, køb og salg af fast ejendom, lejeret, projektudvikling m.v.


Læs mere på https://interlex.dk/


Din profil:
Vi forestiller os, at du er en erfaren advokat med mindst 2 - 3 års erfaring og at du fagligt har såvel erfaring som stor interesse for at beskæftige dig med fast ejendom, herunder særligt entrepriseret.


Vi lægger vægt på, at du trives i et uformelt arbejdsmiljø, at du har et godt humør, er socialt anlagt men samtidig kan arbejde koncentreret og selvstændigt i travle perioder.


Vi forventer, at du vil bidrage til fællesskabet med et socialt ansvar og en høj faglighed. 


Du vil selvstændigt skulle behandle dine egne sager samt have kontakt med klienter og andre samarbejdspartnere. Det er derfor også vigtigt, at du kan bevare og styrke de personlige relationer til vores klienter, som efter vores opfattelse er af afgørende betydning, når vi skal bygge bro mellem jura og forretning.


INTERLEX Advokater tilbyder: 
Et stærkt fagligt niveau samt en spændende og lærerig stilling i en virksomhed med højt til loftet, en uformel omgangstone, og de bedste kollegaer i et velfungerende team.


Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, samt en virksomhed med  gode vilkår. Vi har til huse i moderne kontorfaciliteter i Aarhus’ nye bydel, Aarhus Ø.


Ansøgningsfrist og tiltrædelse:
Ansøgning med C.V. bedes fremsendt til advokat Thomas Heintzelmann på thh@interlex.dk, og du er velkommen til at kontakte Thomas på telefon 87 34 34 34, hvis du ønsker mere information om stillingen eller har spørgsmål til ovenstående.


Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Ansøgninger behandles løbende.

Om firmaet

Fra vores Aarhusianske kontor i spændingsfeltet mellem hav og by, tradition og udvikling, rådgiver INTERLEX Advokater virksomheder i hele Danmark indenfor de fire kerneområder, erhvervsret, landbrug, fast ejendom og insolvens. Med netop de fire kerneområder dækker vi de mest centrale juridiske udfordringer for vores klienter.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.