SKADEADVOKATERNE ved INTERLEX Advokater søger erfaren personskadeadvokat

 

SKADEADVOKATERNE er en specialafdeling ved INTERLEX Advokater, som alene beskæftiger sig med personskadeerstatning. Vi har travlt i afdelingen og søger derfor en erfaren personskadeadvokat til vores team.


Du vil arbejde selvstændigt med komplekse sager, herunder retssager, hvilket kræver et højt fagligt niveau, solid erfaring med personskadeområdet samt procedureerfaring. Har du møderet for landsretten, er dette en fordel.


Der er tale om en fuldtidsstilling.


Din profil:


Du er advokat med speciale indenfor personskade og besidder et høj fagligt niveau, der beror på solid erfaring med personskadesager.


Du trives i et uformelt arbejdsmiljø, du har et godt humør og er serviceminded, selvom der til tider kan være travlt. Vi forventer, at du vil bidrage til fællesskabet både fagligt og socialt.


Dit arbejde vil være selvstændigt, og du vil løbende have kontakt med klienter og andre samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du kan være med til at styrke og bibeholde de personlige relationer til vores klienter.


SKADEADVOKATERNE tilbyder:


Et stærkt fagligt niveau samt en spændende stilling i en virksomhed med et højt humør, en uformel omgangstone og ikke mindst gode kollegaer.


Ønsker du at medbringe egne sager, er vi åbne for en dialog herom, ligesom vi er åbne for en dialog omkring arbejdstiden.


Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer og kan tilbyde gode vilkår.


Vi har til huse i moderne kontorfaciliteter med kantineordning i Pakhusene på Aarhus Ø. Se nærmere på https://pakhusene.dk/


Ansøgningsfrist og tiltrædelse:


Ansøgning med CV bedes fremsendt til advokat Gert Lund på gl@interlex.dk eller Sara Maria Grau på smg@interlex.dk.Du er velkommen til at kontakte Gert på telefon 87 34 34 34, eller Sara Maria på telefon 87 34 34 06, hvis du ønsker mere information om stillingen eller har spørgsmål til ovenstående.


Ansøgninger vurderes løbende.Det vigtigste for os er at finde den rette kandidat. Såfremt din ansøgning vækker interesse, bliver du indkaldt til et personligt møde og annoncen bliver taget af, når stillingen er besat


 

Om firmaet

SKADEADVOKATERNE er en specialafdeling ved INTERLEX Advokater, som alene beskæftiger sig med personskadeerstatning. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.