Uddannet og erfaren advokatsekretær til advokatkontor i Kongens Lyngby

 

Er du den nye kollega, som vi søger?
Du skal være uddannet advokatsekretær og erfaren med retssagsbehandling og ”klassisk” advokatsekretærarbejde. Du er præget af ordenssans, engagement i det du gør, selvstændig tænkende og kan holde et køligt overblik og får tingene gjort og fra hånden.


Som person er du en holdspiller, omgængelig og meget gerne med en humoristisk åre.


Vi kan tilbyde en arbejdsplads med dygtige kollegaer bestående af 3 advokatsekretærer og 3 advokater/advokatfuldmægtige. Vi går meget op i vores arbejde og i at levere kvalitet, men også at kunne gøre det med et grin, selvom dagligdagen er travl, og sagerne er mange. Vi har et godt samarbejde og en flad struktur på tværs af faggrænser. Vi tror på, at frihed i dagligdagen og tilrettelæggelsen af sit arbejde er en værdi for den enkelte og dermed for kontoret, når bare vi får lavet vores opgaver bedst muligt.


Kontoret arbejder med personskadeerstatning for skadelidte. Det er sager, der er præget af høj aktivitet i perioder, meget korrespondance og retssager, hvor der skal være styr på frister og kvaliteten i arbejdet.


Stillingen er på fuld tid - 35 timer + egen betalt frokost pr. uge. Vi har 6 ugers ferie. Arbejdstiden kan aftales individuelt (flex med fix). Løn efter kvalifikationer og forhandling. Tiltrædelse er snarest, men vi vil dog gerne vente lidt på den helt rette kandidat.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Send den straks vedlagt relevante dokumenter til Lars Sandager ls@sandageradvokater.dk” 

Om firmaet

Sandager Advokater arbejder hovedsageligt med personskadeerstatning for skadelidte. På kontoret er vi 3 advokatsekretærer og 3 jurister.

Kontoret er beliggende dejligt og centralt i Kongens Lyngby ved offentlig trafik og det overordnede vejnet.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.