Intern jurist til Per Aarsleff A/S

 

Er du en faglig kompetent jurist med 3-5 års relevant erfaring – gerne fra et advokatkontor? Har du lyst til et spændende og afvekslende job i en mindre specialenhed?


Så er du muligvis vores nye interne jurist.


En lille dynamisk specialenhed i en stor organisationTil en nyoprettet stilling søger Per Aarsleff A/S en intern jurist. Stillingen vil være med primær fokus på byggerisegmentet, men der kan være opgaver fra andre områder af koncernen.


Din primære opgave bliver at assistere kolleger og projekter med rådgivning hen over den fulde levetid af en byggesag; det vil sige fra de tidlige tanker om projektet gennem tilbuds- og projektfaser over udførelse til aflevering og opsamling.


Der vil også være opgaver omhandlende paradigmer, processer og intern undervisning. Fokus vil være på at sikre forventningsafstemning og forebygge konflikter.


Udgangspunkt i Avedøre, opgaver i hele landetStillingen vil være med udgangspunkt fra vores kontor i Avedøre, hvor den daglige arbejdsplads er. Aarsleff har forskellige lokationer rundt om i landet, inklusive hovedkontor i Aarhus, så der vil forekomme rejseaktivitet. Reference vil være til den interne advokat.


Aarsleff tilbyder fleksible og rimelige arbejdsvilkår, der muliggør en god balance mellem arbejds- og privatliv.


Selvstændig profil med gode samarbejdsevnerVi forventer, at du er en fagligt kompetent jurist med mindst 3-5 års erfaring – gerne fra advokatbranchen eller andet, hvor du har arbejdet med byggeri og kontrakter.


Arbejdet vil foregå i samarbejde og dialog med den interne advokat, men du skal kunne arbejde selvstændigt med tildelte opgaver, uanset om de er store eller små.


Det vil være en fordel, hvis du personlighedsmæssigt er en detaljeorienteret afslutter, da det vil give et godt modspil til den interne advokat.


Det er et ønske hos Aarsleff, at den interne juridiske funktion er en mindre og agil enhed, der kan varetage mange forskellige juridiske opgaver, så du skal være indstillet på, at varierende opgavetyper kan lande på dit bord.


Du løser alle opgaver med faglighed, smil på læben og i et ligeværdigt samarbejde med de mange kolleger, der kommer med en meget varieret faglig baggrund.


Lyder det som noget for dig?


Spørgsmål om stillingen kan ske til advokat Emil Baumann Geist på mobil.nr. 2482 2565.


Ansøgningsfrist er 10. december 2019. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt.


Søg stillingen her

Om firmaet

Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 12 milliarder kroner om året – heraf 29 % i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.500 medarbejdere. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.