Skau Reipurth & Partnere søger senioradvokat med erfaring med entrepriseret

 

 


Vi har travlt og søger erfarne kræfter til vores afdeling for entrepriseret.


Du bliver en del af et stærkt og specialiseret team med omfattende erfaring inden for alle dele af entrepriseretten, både nationalt og internationalt.


Vi lægger vægt på, at du har kommerciel forretningsforståelse og erfaring med at rådgive om erhvervslivets komplekse forhold. Vi forventer, at du sætter en ære i – altid – at levere rådgivning på allerhøjeste faglige niveau.


Du sidder formentlig p.t. i et større advokatfirma eller i en stilling som in-house-advokat i en større virksomhed. Du har sandsynligvis – men ikke nødvendigvis – erfaring med tvistløsning, kontraktkoncipering og obligationsret. Erfaring med de erhvervsretlige discipliner inden for bygge- og anlægssektoren, transportsektoren eller tilsvarende sektorer er en fordel.


Det forventes, at du er grundig, struktureret og behersker engelsk på højt niveau (i både skrift og tale).


Vi forventer endvidere, at du opfatter dig selv som dedikeret og resultatorienteret, og at du motiveres af at løse komplekse juridiske problemstillinger.


Det er vigtigt, at du kan trives med en travl og udfordrende hverdag.


Vi tilbyder en stilling, hvor du vil få mulighed for selvstændige arbejdsopgaver, klientkontakt og faglig specialisering inden for kontorets fokusområder.


Du har høje ambitioner, og vi tilbyder derfor – til den rette kandidat – en langsigtet karriereplanlægning.


Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø.


Løn: Efter kvalifikationer.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansøgning


Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning entrepriseretsadvokat”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.


Ansøgningsfristen er den 6. december 2019, men samtaler forventes gennemført løbende.


Læs mere på www.skaureipurth.com

Om firmaet

 

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.