Advokat til arbejds- og ansættelsesret – ”private sector”

 

Norrbom Vinding er et højt specialiseret advokathus med fokus på arbejds- og ansættelsesret. Vi er førende på vores felt og rådgiver en lang række af landets mest interessante offentlige og private virksomheder.


Om jobbet
Vi har travlt og søger derfor en 1.-3. års advokat alternativt en advokatfuldmægtig, som nærmer sig bestalling, til vores team med fokus på rådgivning til private virksomheder. Vi tilbyder mulighed for at samarbejde med de bedste og fortsætte udviklingen af dit talent målrettet arbejds- og ansættelsesret.


I vores team med fokus på private virksomheder vil du rådgive selvstændigt eller i samarbejde med en partner om alt fra daglig sparring til/rådgivning af virksomheder til tilrettelæggelse af HR-juridiske processer og projekter, eksempelvis relateret til bonus- og incentiveprogrammer, udarbejdelse af kontrakter, ud- og indstationeringer, politikudvikling, omstruktureringer mv. Du vil tillige få mulighed for at arbejde internationalt, idet vi rådgiver en række internationale virksomheder, herunder gennem Ius Laboris, der er vores alliance af advokatfirmaer inden for arbejds- og ansættelsesretten. Alliancen dækker mere end 50 lande og rummer mere end 1.400 advokater.


Om dig
Du har et højt fagligt niveau og et stort engagement på det arbejds- og ansættelsesretlige område. Du kan lide at blive udfordret og er villig til at gå det ekstra skridt for at opnå det bedst mulige resultat. Du kan arbejde selvstændigt, men er samtidig en holdspiller.


Du er påbegyndt din specialisering og vil gerne en karriere inden for arbejds- og ansættelsesret.


Vi tilbyder
Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af vores unikke hus, hvor vi værdsætter kombinationen af et højt fagligt niveau og en stærk samarbejdskultur. Vi understøtter og bidrager til din faglige og karrieremæssige udvikling, og vi tilbyder en konkurrencedygtig løn- og vilkårspakke.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Yvonne Frederiksen på +45 35 25 39 54 eller advokat Christian K. Clasen på +45 35 25 39 41.


Ansøgningen bedes sendt til iaa@norrbomvinding.com.

Om firmaet

Norrbom Vinding er et advokatfirma, som yder rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesret til virksomheder og offentlige myndigheder.

Vi har gjort det til vores mål og vores vision altid at være de bedste inden for arbejds- og ansættelsesret i Danmark og det naturlige førstevalg som samarbejdspartner for private og offentlige virksomheder.

Vi har lagt vægt på at nå en størrelse og en bredde, som gør, at vi i dag har advokater i vores virksomhed, som er specialiserede i de forskellige juridiske områder, vi dækker, men som også har stort kendskab til de fleste brancher.

Vi regnes i dag for førende inden for vores felt, hvilket vi er stolte af, og vi opererer i dag såvel nationalt som internationalt – internationalt igennem en række samarbejdspartnere, herunder igennem alliancen Ius Laboris, der rummer 1.400 specialiserede advokater inden for arbejds- og ansættelsesret i mere end 50 lande.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.