3F søger advokat med speciale i personskader/arbejdsskader

 

Har du lyst til et alsidigt og spændende job? Er du advokat med godt kendskab til personskader/arbejdsskader? Er du engageret og en god kollega? Så er stillingen som advokat i 3F måske noget for dig?


Som advokat i 3F bliver du en del af Juridisk Sekretariat, hvor vi er 25 medarbejdere der samarbejder i en god tone. Vi er en del af en stor organisation med mange forskellige medarbejdergrupper, som vi dagligt er i kontakt med. Vi arbejder ud fra målet om konstant at yde den bedst mulige service til gavn for medlemmerne.


Dine hovedarbejdsopgaver bliver:


Vores nye advokat skal arbejde i Sekretariatets arbejdsskadeteam med fokus på retssagsbehandling.


Teamet består af 7 advokater og 5 sekretærer.


I Juridisk Sekretariat hjælper vi vores medlemmer, lokalafdelinger og Forbundet med


  • Arbejdsskadesager
  • Arbejds- og ansættelsesretlige sager

Derudover beskæftiger vi også med foreningsretlige spørgsmål, klagerådssager og inkasso.


Vores forventninger til dig:


Du er uddannet advokat gerne med erfaring fra arbejdet på et advokatkontor eller fra en faglig organisation. Du trives i en udadvendt rolle som rådgiver og forhandler. Du er god til at skabe relationer, har empati for mennesker, der kan have det svært og finder det naturligt, at alle mennesker har ordentlige arbejdsmæssige forhold. Du har forståelse for betydningen af den danske arbejdsmarkedsmodel.


Derudover forventer vi, at du:


  • har grundigt kendskab til personskadeerstatning og arbejdsskader

  • har erfaring med retssagsbehandling

  • kan håndtere komplicerede problemstillinger

  • er indstillet på at dine arbejdsopgaver er under stadig forandring

  • er absolut serviceminded og venlig


     


Hos os får du:


3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension og i øvrigt attraktive arbejdsvilkår, hvor der er plads til både arbejdsliv og familieliv. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Om firmaet

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med de politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.