ADVOKATFULDMÆGTIG

 

Vores stærke, kompetente og målrettede team inden for M&A og selskabsret har travlt, og derfor søger vi dig, der gerne har 1 år eller 2 i bagagen som fuldmægtig.


I rollen som advokatfuldmægtig er du engageret, ansvarsbevidst og aktiverende, hvorfor struktur og disciplin er afgørende faktorer for succes. Du er ærekær og har en naturlig stolthed for dit arbejde, og du får ting fra hånden i et højt tempo. Vi er en ’papirløs’ virksomhed, hvorfor du skal have stor flair for IT og systemer. Ansættelsen sker i et tæt samarbejde mellem ØENS virksomheder. Din arbejdsdag vil være præget af klientkontakt, sagsbehandling og sparring med ØENS øvrige medarbejdere.


Du er visionær, positiv, fleksibel, kommunikativ og grundig med dine opgaver. Kvalitet er vigtig for dig, og du efterlader aldrig en  opgave halvfærdig eller udøver en halvhjertet indsats. Det er nemlig en æressag for dig at være bedst på dit felt. Du taler og skriver perfekt dansk og gerne engelsk.  Relevant erfaring fra lignende stilling og dokumenterede præstationer vil være en fordel, men den rette kandidat bliver valgt på holdninger, lyst til at lære, personlighed og potentiale frem for tidligere meritter alene. Du har mindst 1 års dokumenterbar, praktisk erfaring med arbejdet på et advokatkontor.


Hvad tilbyder vi dig?


  • Selvstændighed
  • Indflydelse
  • Ansvar
  • Professionalisme
  • ØENS (måske landets) bedste kolleger!

Hvordan får du det? Ved at:


  • Kunne genkende dig selv, dit interessefelt og motivation i denne annonce
  • Sende din ansøgning ASAP

Virksomhedens succes er DIN succes, så du påtager dig din del af ejerskabet for fremtiden ved altid naturligt, aktivt at markedsføre den idé du brænder for, og ønske at forbedre og effektivisere opgaveløsning og processer. Derfor vil en forretningsorienteret tilgang også være et markant fortrin.


Hos ØENS gør vi hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Vi tror på frihed under ansvar og at man kommer længst med ærlighed – altid. Derfor vil du her opleve medinvolvering, nærværende ledelse og formaliseret vidensdeling i stort omfang.  


Nysgerrig? Vi har et ledigt skrivebord der venter på dig. Ring til Ida på telefon 32464646, hvis du vil vide mere eller send din ansøgning til hr@oadv.dk – vi ser frem til at høre fra dig!

Om firmaet

ØENS rådgivningshus er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Virksomhederne deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager (eller Øen). Vi dyrker og værdsætter den gode stemning, med medindflydelse og ejerskab, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker - på kontoret sørger dine 43 loyale og engagerede fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en forskel for vores kunder, klienter og hinanden – det er det vi kalder Rådgivning i øjenhøjde!

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.