Ambitiøs advokat eller 3. års fuldmægtig søges

 

ADVODAN Helsingør søger en yngre advokat eller 3. års advokatfuldmægtig til vores erhvervsteam.


Vi har fleksible arbejdsforhold, og vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”. Hos os er kunden og kundens behov i fokus, og vores kunder får en full service, nærværende og løsningsorienteret rådgivning.


Vi forestiller os, at du er uddannet advokat eller 3. års fuldmægtig med erfaring inden for erhvervs- og insolvensret. Derudover forventer vi, at din faglighed er i top, at du kan skabe tillid og forstå kundernes juridiske behov, samt at du er udadvendt, positiv og har et naturligt overskud og gå-på-mod. Vi lægger desuden vægt på, at du kan arbejde systematisk og har flair for godt købmandskab.


Du vil komme til at beskæftige dig med bl.a. insolvensret, lejeret, selskabsret, ejendomsadministration og erhvervsret i øvrigt, herunder tillige internationale retsforhold, og dit job vil blandt andet bestå af:


  • Selvstændig retssagsbehandling,
  • Rådgivning af kunder, herunder selvstændig afholdelse af møder med kunden,
  • Udarbejdelse af kontrakter, oprettelse af selskaber, andre aftaledokumenter og evt. juridiske redegørelser til kunden
  • Selvstændig behandling af konkursboer

Hos os får du en alsidig hverdag på et kontor, der prioriterer rimelig balance mellem arbejds- og privatliv, og hvor to dage ikke er ens. Du vil blive en del af ADVODANs netværk for unge/nye jurister, FUTURE, som er med til at påvirke udviklingen i ADVODAN-kæden. Du vil tillige komme på vores interne lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at udvikle de kompetencer, der skal til for eventuelt senere at blive partner, hvis du har de rette kvalifikationer og den rigtige indstilling.


Endvidere vil der være mulighed for at deltage i kontorets internationale opgaveløsninger i samarbejde med vore udenlandske klienter og samarbejdspartnere.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Erik Matthiesen på tlf. 49250958, og du kan læse mere om ADVODAN Helsingør og kæden på vores hjemmeside her https://www.advodan.dk/advodan-helsingoer/.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning, cv og relevante eksamenspapirer senest den 28. november 2019 pr. mail til job3000@advodan.dk.

Om firmaet

Hos ADVODAN Helsingør får du udfordringer og ansvar fra dag ét. Vi giver dig en faglig ballast og specialiseret viden, så du kan være en proaktiv sparringspartner for vores kunder. Vi tilbyder en arbejdsplads med en uformel omgangstone, sociale aktiviteter, og bag dig har du dine engagerede kolleger, som altid er klar med et godt råd, da videndeling og samarbejde på tværs er en integreret del af vores værdier, både på kontoret, og i ADVODAN-kæden.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.