Erhvervsadvokat med Partnerpotentiale, Nordsjælland

 

STILLINGEN:


For Frederikssundadvokaterne søger vi en Erhvervs Advokat, gerne med Partnerpotentiale, til juridisk rådgivning af vores klienter indenfor alle erhvervsmæssige aspekter.


VI FORVENTER AT:


 • Vi forventer at du har mindst et par års erfaring i erhvervsret.
 • Er god til at formidle og sparre erhvervsjuridiske problemstillinger med vores klienter.
 • Du er proaktiv, opsøgende og en dygtig relations skaber til at fastholde og udbygge langsigtede klientrelationer.
 • Du er forhandlingsvant og har en tålmodig og vedholdende arbejdsstil med evne til at tage det lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen.
 • Du er god til at kommunikere og formulere dig i skrift og tale samt en rutineret bruger af Office pakken.
 • I dagligdagen går du efter bolden med et højt energiniveau og medskabende til en god kultur i virksomheden.
 • I øvrigt forventes det at du kan imødekomme de krav, der stilles i en moderne tænkende organisation.

VI TILBYDER:


Et attraktivt job i en spændende virksomhed:


 • Medindflydelse for virksomhedens forretningsudvikling, drift og fremtidige strategi i overensstemmelse med den aftalte vækst, strategi og mål.
 • Frederikssund kommune med opland er et område i rivende udvikling hvor Frederikssund kommune arbejder målrettet for at fastholde deres position som en af Sjællands bedste erhvervskommuner.
 • Gode faglige og personlige udfordringer hvor du selv er med til at forme din hverdag.
 • Lønnen forhandles individuelt på et attraktivt niveau med udgangspunkt i din uddannelse og erfaring. 

ANSØGNING:


Executive Partner forestår ansættelsen, hvorfor du bedes fremsende din ansøgning og CV elektronisk, mærket ”Ad-erhverv – 2019” til mail@executivepartner.dk. Du kan få yderligere information ved at kontakte Jens Otto Tram på mobile + 45 51 51 74 82. Ansøgningen skal være os i hænde snarest dog senest den 30. november. Alle henvendelser behandles fortroligt.


VIRKSOMHEDEN:


Frederikssundadvokaterne er et serviceorienteret advokatfirma etableret i sin nuværende form i 1976 – men virksomheden har rødder tilbage fra 1916. Nuærende partner advokat Preben Lunn kom selv til Frederikssund i 1976, hvor han sammen med sin studiekammerat advokat Jens-Christian Børresen overtog advokat Troels Barfoeds forretning. Virksomheden har derfor sit DNA i Nordsjælland, og vore kompetencer spænder bredt med mange års erfaring indenfor rådgivning af erhvervsvirksomheder, private, fonde samt myndigheder. Du bliver en del af et dedikeret team med en høj faglig kompetence og vil få et tæt samarbejde med dine kollegaer. Virksomheden har til huse i egne bygninger, der har sjæl og charme, opført i 1925 som sognerådsformandenS domicil. I dag er der ansat ca. 10 medarbejdere herunder 3 advokater. Frederikssundadvokaterne er medlem af Alliance Advokater, som er en sammenslutning af 11 advokatkontorer i Nordsjælland, der tilsammen dækker ethvert juridisk behov.

Om firmaet

ERHVERVSADVOKAT MED PARTNER POTENTIALE

Executive Partner søger for Frederikssund advokaterne erhvervsadvokat gerne med Partner Potentiale.

Ønsker du at vide mere om denne stilling venligst kontakt Headhunter Jens Otto Trtam på mobil 51 51 74 82

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.