Erfaren advokat søges til vores private client-afdeling

 

Brænder du for at rådgive virksomhedsejere, ejerfamilier og formuende privatpersoner, inden det er for sent? Har du erfaring med kompliceret dødsbobehandling og skatteret? Er du ambitiøs, passioneret og har du personligt drive, og kan du levere solide og værdiskabende resultater? Så er du måske vores nye kollega.


Hvem er vi?
DAHL har de senere år taget flere kvantespring forretningsmæssigt og fagligt, og en ny ambitiøs linje bærer allerede frugt. Vi oplever vækst inden for flere rådgiverområder, og søger lige nu en erfaren advokat, der kan indgå i vores private client team med base på vores kontorer i Jylland.


Vi er ”danmarksmestre” i samarbejde og arbejder sammen på tværs af geografiske, faglige og forretningsmæssige skel for at levere kompetent rådgivning, service og kundeoplevelser. Og så tror vi på, at god ledelse, gode kollegaer og en stærk virksomhedskultur gør en forskel.


Private client er et specialist-team, der har fokus på at rådgive virksomhedsejere, ejerfamilier og formuende privatpersoner, når det drejer sig om store livsbegivenheder, virksomhedsmæssige hændelser, ændringer i familieforholdene eller udfordringer med håndtering af formuen. Du vil få mulighed for at påvirke teamets strategiske fokus gennem din involvering i forretningsplanarbejde, udvikling af kommercielle rådgiverkoncepter m.v.


Din karriere i DAHL?
Vores vision er at bygge en førsteklasses ÉNER inden for advokatbranchen. Et firma med ånd og rodfæstet i stærke værdier, som samtidig imødekommer en verden i konstant forandring. I DAHL har vi et konstant fokus på læring og udvikling, både fagligt og personligt – ligegyldig hvor man er i sin karriere. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse, og det har man hos os. Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil, samarbejde med et hold af de dygtigste advokater og rådgivere, opbygge lange og tætte klientrelationer på højeste niveau.


Du vil også blive en del af et stærk og innovativ team med kolleger på tværs af vores lokationer. Her vil du blive udfordret og få stor selvstændighed i udførelsen af dine opgaver. Du vil naturligvis få selvstændigt sagsansvar og klientkontakt. Du vil have frihed til selv at præge din udvikling og karriere – fagligt såvel som kommercielt. Vi vil understøtte din udvikling til opnåelse af dette.


Hvem er du?
Du er advokat, specialistadvokat, senioradvokat eller lignende og leder efter dit næste professionelle og personlige gearskifte. Vi leder efter en fagligt og menneskeligt stærk kollega med veludviklede rådgiverevner. Den rette kandidat:


  • er ambitiøs og har en dyb faglighed inden for familieformueret og dødsbobehandling,

  • har interesse for og kendskab til skatteret

  • er fagligt sulten, omstillingsparat og udviklingsdrevet

  • har integritet, kan arbejde selvstændigt, fokuseret og ansvarsbevidst

  • er en god kollega og rollemodel, som evner at samarbejde og kan få et team med sig

  • er positiv, energisk og har et høj drive


Er vi et godt match?
Kan du se dig selv hos os? Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.


Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem. Du skal derfor uploade din ansøgning via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 10. november 2019. Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgninger til dette stillingsopslag løbende.


Vil du vide mere? Så er du velkommen til at tage kontakt til HR-chef Birgitte Eis på 88 91 94 10 eller læse mere på www.dahllaw.dk.

Om firmaet

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer med mere end 200 medarbejdere - heraf flere end 100 jurister. Vi yder førsteklasses juridisk rådgivning til klienter over hele landet og af alle størrelser, fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder. Det gør vi med den unikke kombination af faglig bredde og specialiserede kompetencer, som er et af DAHLs kendetegn.

Mange af vores specialister er blandt landets førende eksperter inden for deres respektive fagområde. I store og komplekse problemstillinger samarbejder vi på tværs og bidrager med hver vores specialistviden. Derfor er DAHL også en stærk, juridisk samarbejdspartner i de helt store erhvervssager.

Som advokater arbejder vi sammen med topledelsen: Ejere, ejerfamilier, bestyrelser, direktioner, forretningsledere, offentlige topledere og juridiske chefer. Vores klienters agenda er vores agenda. Det betyder, at vores fornemste opgave er at levere den viden, problemløsning, inspiration og sparring, som ledelsen har brug for – til hver en tid. Vi er kendt for at levere optimale løsninger, der skaber værdi. Og det er mere end én gang blevet sagt om os, at "ingen gør det bedre end DAHL."

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.