Advokatfuldmægtig til corporate commercial og med interesse for kontrakts- og sportsret

 

Brænder du for at rådgive om erhvervslivets forhold, og er du samtidig interesseret i fodbold og sportsret? Er du ambitiøs, passioneret, og har du personligt drive? Og kan du levere solide og værdiskabende resultater? Så er du måske vores nye kollega på vores kontor i København.


Hvem er vi?


DAHL er dét advokatfirma, som topledelsen i ambitiøse virksomheder og organisationer går til, når de ønsker sublim rådgivning. Vi sætter standarden i de segmenter, vi vælger at være aktive i og leverer alt fra helhedsorienterede løsninger til specialkompetencer. Vi arbejder sammen på tværs af geografiske, faglige og forretningsmæssige skel for at levere kompetent rådgivning, service og kundeoplevelser i topklassen. Og så tror vi på, at god ledelse, gode kolleger og en stærk virksomhedskultur gør en forskel.


Vi har de senere år taget flere kvantespring forretningsmæssigt og fagligt, og en ny ambitiøs linje bærer allerede frugt. Vi oplever vækst inden for flere rådgiverområder, og vi søger derfor en fuldmægtig, der har lyst til at være en del af teamet i corporate commercial og samtidig har lyst til at arbejde med sportsret, som er en af vores specialistområder, som vi er i færd med at udvikle og udvide.


Dine arbejdsopgaverne vil blandt andet ligge inden for følgende områder:


 • Udarbejdelse af kontrakter,

 • Selskabsretlige opgaver

 • Bistå i forbindelse med investeringsprocesser, herunder i forhold til investeringsaftaler og ejeraftaler

 • Options og warrantprogrammer

 • Aftaler inden for sportens verden, som fx spillerkontrakter, træneraftaler, aftaler om udnyttelse af kommercielle rettigheder, sponsoraftaler

 • Agenters retsforhold

 • FIFA's regler

 • E-sport

 • Generel erhvervsrådgivning


Du vil blive en del af en stærk og proaktiv afdeling med kolleger på tværs af vores lokationer. Her vil du blive udfordret og få stor selvstændighed i udførelsen af dine opgaver. Du vil naturligvis få selvstændigt sagsansvar og klientkontakt. Du vil skulle indgå i et tæt samarbejde med advokat Frederik Bruhn i forbindelse med udvikling af vores forretning inden for fodbold- og sportsret.  


Din karriere i DAHL


Vores vision er at skabe en ÉNER inden for advokatbranchen - et firma med ånd og rodfæstet i stærke værdier, og som samtidig imødekommer en verden i konstant forandring.


I DAHL har vi et konstant fokus på læring og udvikling, både fagligt og personligt – ligegyldig hvor du er i din karriere. Du får frihed til selv at præge din udvikling og karriere – fagligt såvel som kommercielt. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse, og det har man hos os. Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil, samarbejde med et hold af de dygtigste advokater og rådgivere og ikke mindst opbygge lange og tætte klientrelationer.


Hvem er du?


Du er enten nyuddannet – eller bliver det meget snart – og brænder for at komme i gang med at bruge juraen i praksis, og


 • Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst

 • Du er ambitiøs og har et højt fagligt niveau

 • Du har evnen til at samarbejde og indgå i et team

 • Du er positiv, energisk og udviklingsorienteret

 • Du er en ildsjæl, der går meget op i sit arbejde


Er vi et godt match?


Kan du se dig selv hos os? Så tøv ikke med at sende din ansøgning.


Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem. Du skal derfor uploade din ansøgning via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 10. november  2019. Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgninger til dette stillingsopslag løbende.


Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte HR-chef Birgitte Eis på 88 91 94 10 eller læse mere på www.dahllaw.dk.

Om firmaet

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer med mere end 200 medarbejdere - heraf flere end 100 jurister. Vi yder førsteklasses juridisk rådgivning til klienter over hele landet og af alle størrelser, fra små virksomheder til store koncerner og offentlige myndigheder. Det gør vi med den unikke kombination af faglig bredde og specialiserede kompetencer, som er et af DAHLs kendetegn.

Mange af vores specialister er blandt landets førende eksperter inden for deres respektive fagområde. I store og komplekse problemstillinger samarbejder vi på tværs og bidrager med hver vores specialistviden. Derfor er DAHL også en stærk, juridisk samarbejdspartner i de helt store erhvervssager.

Som advokater arbejder vi sammen med topledelsen: Ejere, ejerfamilier, bestyrelser, direktioner, forretningsledere, offentlige topledere og juridiske chefer. Vores klienters agenda er vores agenda. Det betyder, at vores fornemste opgave er at levere den viden, problemløsning, inspiration og sparring, som ledelsen har brug for – til hver en tid. Vi er kendt for at levere optimale løsninger, der skaber værdi. Og det er mere end én gang blevet sagt om os, at "ingen gør det bedre end DAHL."

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.