Lokalforankret advokat eller 3. års advokatfuldmægtig søges til Advokatgården Sorø/Slagelse I/S

 

Vi har travlt og søger derfor en fagligt dygtig kollega til varetagelse af en bred vifte af sagstyper på vores kontorer i Sorø og Slagelse.


Advokatgården er en lokalforankret advokatvirksomhed som har eksisteret i hjertet af Sorø siden 1972. Advokatgården støtter lokalområdet, og vi sætter en stolthed i at betjene især lokale klienter, ligesom vi lægger stor vægt på gode relationer med vores lokale samarbejdspartnere. Vi søger en kollega som brænder for lokalområdet på samme måde som vi gør.


Vi er et full service-kontor som yder rådgivning indenfor et bredt spektrum af juridiske emner herunder fast ejendom, arveret/dødsbehandling, selskabsret, erstatningsret, familieret, strafferet, retssagsbehandling mv. En person med erfaring med førnævnte sagsområder vil blive foretrukket.


Det er Advokatgårdens tradition at levere den bedste juridiske service til vores klienter, og vi arbejder efter mottoet ”værdiskabende og kvalificeret rådgivning”. Vi søger derfor en kollega med et stærkt fagligt fundament som evner at kommunikere med klinten i øjenhøjde.


Den gode kemi mellem vores medarbejdere er afgørende for os, og det er vigtigt, at du kan indgå i vores stærke fællesskab på kontoret. Omgangstonen hos os er afslappet og uhøjtidelig.


Stillingen er til snarligst tiltrædelse, og vi afholder løbende samtaler.


Send din ansøgning og CV til rk@advokatgaarden.com


Vi glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

Vi er et lokalt advokatfirma, der yder kvalificeret og værdiskabende rådgivning på et højt fagligt niveau til såvel private som små og mellemstore erhvervsvirksomheder, institutioner og offentlige myndigheder.

Vi er beliggende i Sorø og Slagelse.

Se mere på https://advokatgaarden.dk

Vi beskæftiger os med alle fagområder inden for moderne advokatvirksomhed..

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.