Advokatsekretær søges til tiltrædelse snarest muligt

 

Advokatfirmaet Børge Nielsen har susende travlt. Vi søger derfor 1 – 2 advokatsekretærer med tiltrædelse snarest muligt.


Vi forventer, at du er uddannet advokatsekretær gerne med erfaring. Hvis du har kendskab til inkasso, retssagsbehandling eller selskabsret, vil det være en fordel, men det er bestemt ikke et must. Vi forventer videre, at du er omhyggelig, serviceminded og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Som person forventer vi, at du er ansvarsbevidst, engageret og humoristisk med interesse for det juridiske håndværk. Du skal kunne trives i et miljø, hvor der ofte er mange bolde i luften.


Vi kan tilbyde et fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau med gode kolleger i et attraktivt kontormiljø. Vi tilbyder endvidere attraktive løn- og pensionsvilkår samt attraktive personalegoder, herunder sportslige, sociale og kulturelle tilbud, massageordning, sundhedsforsikring mv.


Advokatfirmaet Børge Nielsen yder juridisk rådgivning inden for alle væsentlige områder til primært erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder samt realkredit- og pengeinstitutter. Yderligere informationer om Advokatfirmaet Børge Nielsen kan findes på www.abnlaw.dk


Skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – bedes snarest og inden d. 5. november 2019 sendt pr. e-mail til: us@abnlaw.dk att.: Partner, advokat Ulla Skov

Om firmaet

-

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.