Elmann søger erfaren advokatfuldmægtig eller advokat til København

 

Elmann Advokatpartnerselskab i København søger en erfaren advokat-fuldmægtig eller yngre advokat, som brænder for at rådgive om erhvervslivets forhold.


Vi søger en fagligt dygtig jurist til at rådgive vores klienter om erhvervsretlige forhold med kernekompetencer indenfor selskabsret og M&A. 


Som ansat vil du ofte blive klientens direkte kontaktperson i sagerne. Du vil opleve et højt fagligt niveau og du kommer til at indgå i vores team af specialister, hvor du kan regne med rig mulighed for på sigt at udvikle dit speciale.


Stillingen er interessant for dig, der finder såvel selskabsret og M&A spændende, herunder gerne vil opdyrke områderne yderligere sammen med ligesindede passionerede kolleger.


Hvem er vi, hvem er du og hvad kan du forvente


Du er en erfaren advokatfuldmægtig eller relativ nyuddannet advokat (1-3 år) med 1-2 års erfaring indenfor området med mod på faglige udfordringer og forretningsudvikling.


Hos Elmann sættes mennesket i fokus og det er derfor særlig vigtigt for os, at din personlighed passer godt ind i afdelingen og resten af kontoret. Det gør sig gældende såvel i hverdagen på kontoret som i den mere udadvendte rolle som repræsentanter og ambassadører for virksomheden i relation til både kunder, forretningspartnere og netværk i øvrigt.


Hos Elmann får du mulighed for at arbejde særdeles selvstændigt, og det forventes, at du er ambitiøs og grundig i dine forberedelser og dit arbejde generelt. Du vil få indflydelse på, hvordan din arbejdsdag sammensættes, så dette så vidt muligt kan passe ind i dit private liv udenfor kontoret og du vil få et betydeligt ansvar. Du drives af lysten til at levere juridiske serviceydelser af høj kvalitet. Da området indenfor M&A til tider også kan være præget af at opgaver skal leveres inden for en relativ kort tidsfrist, er det vigtigt, at du er i stand til at bevare fokus på detaljen og er god til at prioritere og planlægge dine opgaver. 


Om Elmann Advokatpartnerselskab


Elmann løser spændende juridiske opgaver for erhvervslivet, herunder selskaber og fonde med særlig fokus på selskabsret, køb og salg af virksomheder og investering i vækst- og teknologivirksomheder.


Elmann Advokatpartnerselskab blev etableret i 2012 og beskæftiger i dag ca. 20 personer, hvoraf halvdelen er jurister. Baseret på et højt fagligt niveau og mange års erfaring med arbejdet som værdiskabende juridisk sparringspartner for landets mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder understøtter Elmann medarbejdernes fortsatte fokus på levering af løsningsorienteret juridisk rådgivning.


Vilkår og tiltrædelse


Der tilbydes attraktive løn- og arbejdsforhold i et uformelt og godt arbejdsmiljø. Kontoret er centralt beliggende i København.


Tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.


Henvendelse til PBO Juridisk Rekruttering


Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til pbo@juridisk-rekruttering.dk mærket: ”Jurist | Elmann”. Du er også altid velkommen til at kontakte Pia Bolander Olsen, rekrutteringskonsulent på +45 23329782 for en uforpligtende snak eller henvisning til samtale hos Elmann. Advokat og partner Søren Ingerslev | Elmann står gerne til rådighed for supplerende spørgsmål.

Om firmaet

Elmann søger erfaren advokatfuldmægtig eller advokat til København

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.