Yngre Advokat/3. års fuldmægtig til tiltrædelse snarest muligt

 

Advokaterne i Jyllandsgården A/S i Aarhus søger en yngre advokat eller 3. års fuldmægtig.


Du har interesse for erhvervsjura og civil retssagsbehandling, og du trives på et mindre advokatkontor, hvor selvstændighed, faglighed og godt humør er afgørende faktorer. Kendskab eller interesse for lejeret vil være en fordel.


Vi er 9 medarbejdere, heraf 2 jurister. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring og er vant til at arbejde selvstændigt med dine sager.


Du vil blive aflønnet efter dine kvalifikationer.


Ansøgninger vurderes løbende, og såfremt din ansøgning vækker vores interesse, vil du blive indkaldt til et møde for en uddybning af ansøgningen. Ansøgningen bedes mailet hurtigst muligt både til lk@kapas.dk og aap@kapas.dk.


For yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lars Kyhl Nielsen på telefon 86 12 23 66 eller lk@kapas.dk

Om firmaet

Yngre advokat/3. års fuldmægtig til tiltrædelse snarest muligt.

Advokaterne i Jyllandsgården A/S i Aarhus søger en yngre advokat eller 3. års fuldmægtig.

Du har interesse for erhvervsjura og civilret retssagsbehandling, og du trives på et mindre advokatkontor, hvor selvstændighed, faglighed og godt humør er afgørende faktorer. Kendskab eller interesse for lejeret vil være en fordel.

Vi er 9 medarbejdere, heraf 2 jurister. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaringer og vant til at arbejde selvstændigt med med dine sager.

Du vil blive aflønnet efter dine kvailifikationer.

Indkommende ansøgninger vurderes løbende, og såfremt din ansøgning vækker vores interesse, vil du blive indkaldt til et møde for en uddybning af ansøgningen. Ansøgningen bedes mailet hurtigst muligt til både lk@kapas.dk og aap@kapas.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lars Kyhl Nielsen på telefon 86 12 23 66.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.