ORATO advokater P/S søger erfaren advokatsekretær

 

Vi er et nystartet ambitiøst advokatkontor i Roskilde med foreløbigt 4 advokater, en sekretær og en stud jur, som gerne vil ansætte en yderligere sekretær. 


Vi leder efter og tilbyder godt humør og stærk faglighed. Vi søger en kollega, der allerede har nogle års erfaring, og det er næppe nødvendigt at fremhæve, at det er vigtigt med omhyggelighed, og at du er en "afslutter".


Vi søger en sekretær med erfaring inden for klassiske områder som:


  • Erhvervsret, herunder selskabsstiftelse mv.
  • Retssagsbehandling, herunder erfaring med minretssag.dk
  • Tinglysning
  • Fristhåndtering og selvstændig sagsopfølgning

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til bogholderi.


Løn afhænger af kvalifikationer.


Ansøgning med CV kan sendes til Axel Lund på al@orato.dk.


Jobsamtaler begynder i uge 43, og ansøgninger bør derfor sendes senest den 16. oktober. Senere indkomne ansøgninger vil komme i betragtning, såfremt det tidsmæssigt er muligt. 

Om firmaet

Vi er et nystartet forretningsorienteret og dynamisk advokatkontor i hjertet af Roskilde. 

Vores primære kunder er ejerledede virksomheder, og vores kernekompetence er at yde forretningsorienteret rådgivning af høj faglig kvalitet. 

Vi har fokus på bæredygtighed i bred forstand, og således på bæredygtighed i vores faglige ydelser, og kundes udbytte, på miljømæssig bæredygtighed og på kulturel og social bæredygtighed.

Forretningsorienteret betyder for os, at vi interesserer os for kundens forretning og egenart, og at vi giver råd og vejledning – også når det er udfordrende for kunden. Det kan give løsninger kunden ikke selv havde overvejet, og det udvikler vores kunders forretninger, hvilket i sig selv er centralt for os.

Miljømæssigt søger vi at tænke genbrug og mindre ressourceforbrug ind i vores hverdag. 

Socialt og internt på kontoret er vi et sted, hvor vi giver plads til og gør brug af vores forskellige talenter, her er hyggeligt og sjovt at være og derfor lægger vi afgørende vægt på et godt humør og en positiv tilgang. 

 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.