Advokat til velfungerende kontorfællesskab i Humlebæk søges

 

Er konstruktiv konfliktløsning, selvbestemmelse og fleksibilitet vigtige ingredienser i dit arbejdsliv, er en plads i vores kontorfællesskab måske noget for dig. Vi er et kontor med 3 advokater, som søger en kollega mere - gerne med interesse for erhvervsrådgivning, mediation, entreprise-, leje- og strafferet. Kontoret er centralt beliggende i Humlebæk med gode parkeringsforhold og tæt på Kystbanen.


Du kan læse mere om os på www.lokaladvokaterne.dk eller kontakte os på 49 13 10 00, hvis du vil høre nærmere.


Ansøgning vedlagt CV sendes til: advokat@lokaladvokaterne.dk

Om firmaet

LokalAdvokaterne er et advokatkontorfællesskab mellem advokaterne Thomas Samsø Bloch, Marianne Homann og Trygve S. Nielsen.

​Vi yder juridisk rådgivning til private og mindre erhvervsdrivende og vores rådgivning spænder over strafferet, familie-/arveforhold herunder dødsbobehandling, boligrådgivning, erhvervsrådgivning, entreprise- og lejeret, kontrakter og retssager samt mediation og konfliktmægling.

Alle advokater på kontoret er uddannede mediatorer og Thomas Samsø Bloch og Trygve S. Nielsen er tillige antaget som retsmæglere i Østre Landsrets kreds. Thomas Samsø Bloch er desuden direktør for Mediationsinstituttet.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.