Berg Advokater søger 2 jurister og 2 sekretærer evt. elev

 

Jurister
Vi er under stadig udvikling og søger derfor til vores afdeling i Haderslev en jurist med interesse for og gerne erfaring indenfor familie- og privatretten, herunder til førelse af retssager, møde i Familieretshuset, m.v.


Til vores afdeling i Rødding søger vi en jurist med interesse i og gerne en erfaring indenfor områderne erhvervsret, privatret og landbrugsret. Erfaring med andre retsområder vil også  være en fordel.


I vort team har vi den filosofi, at vi alle uddanner os og arbejder selvstændigt med netop de kompetencer, som vi hver især har. Vi arbejder meget med retssagsbehandling, hvorfor der vil være gode muligheder for at opnå møderet for Landsret og Højesteret.


Berg Advokater (Haderslev, Rødding og Vojens) er under fusion med Ret&Råd Haderslev, hvorefter du vil blive en del af et stort, kompetent og alsidigt sønderjysk advokatfirmafirma under navnet Berg Advokater. Vores afdeling i Haderslev vil frem over være på adressen Laurids Skaus Gade 14.


Tiltrædelse kan ske snarest, hvorfor vi opfordrer til at du ikke venter med at ansøge om stillingen.


Advokatsekretærer (elev)
Til afdelingen i Haderslev  og Vojens søger vi en medarbejder, der er interesseret i både personlig og faglig udvikling.


Du skal være indstillet på og have lyst til at arbejde med forskellige retsområder i en varieret, spændende og til tider hektisk hverdag og kunne arbejde selvstændigt


Kan du arbejde selvstændigt?


Har du interesse i bobehandling og har du flair for talbehandling vil det være en fordel


Kendskab til Unik Advosys vil være en fordel.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Tiltrædelsestidspunkt vil være: 6.januar 2019
Ansøgningsfrist: 4.november 2019


Ansøgninger sendes pr. brev eller mail til:
Advokat Claus Witt
Laurids Skaus Gade 14
6100 Haderslev
Mail: cw@ret-raad.dk
Direkte telefon: 73 52 27 07


 

Om firmaet

Berg Advokater er stiftet i 1985 og har kontorer i Vojens, Rødding og Haderslev. Vi er 7 jurister med møderet for Højesteret og Landsret. Hertil kommer 8 sekretærer.

Vi ønsker at yde grundig, faglig velfunderet, effektiv og troværdig juridisk rådgivning.

Det sker i øjenhøjde med vores klienter, idet vi bestræber os på åbenhed og gennemsigtighed ved at gøre komplicerede juridiske emner letforståelige.

Søger du juridisk assistance er Berg Advokater bredt dækket ind med advokater, der har hver deres speciale- og kompetenceområder. Berg Advokater yder juridisk bistand og rådgivning inden for samtlige fagområder.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.