Advokat til kontorfællesskab søges

 

Drømmer du om at blive selvstændig eller er du det allerede, men søger et dejligt kontorfællesskab, så har vi måske den rigtige løsning. Vi er et mindre advokatkontor i Sorø midtby.


Vi vil kunne hjælpe dig med et stort, lyst kontor med internetforbindelse, adgang til mødefaciliteter og et pænt venteområde. Der er adgang til bad/toilet samt køkken.


Vi vil derudover kunne hjælpe dig med sparring om opstart af egen advokatvirksomhed og du har mulighed for at købe sekretærtimer og telefonpasning af os. Vi har en uformel og hyggelig omgangstone og sætter pris på gode kollegaer.


Det vil være at foretrække, hvis du har specialer, der ligger udenfor arve- og familieretten samt personskade, idet kontoret i så fald ville kunne hjælpe med henvisninger til dig. 


Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte advokat Lotte Lindahl Andreasen på 70 13 12 03 eller la@advokatla.dk

Om firmaet

Advokat Lindahl Andreasen er et mindre advokatkontor placeret midt i Sorø by. Udover sædvanlige advokatopgaver som berigtigelse af handler, inkassosager mv. har kontoret specialiseret sig i arve- og familieret samt personskade. Kontoret består for nuværende af to advokater (hvoraf den ene er ejer af virksomheden) samt en sekretær. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.