Ejendomsadministrator hos Advokaterne i Rosenborggade

 

Du bliver en del af et professionelt advokatkontor med indgående kendskab til alle aspekter af ejendomsjura og administration.


Som administrator hos Advokaterne i Rosenborggade er dagligdag sjældent ens. Du er en vigtig del af kontorets primære drift og dine opgaver er mangeartede. Din hverdag vil bestå i full-service administration da vore administratorer varetager alle aspekter af ejendomsadministrationen af ejer- og andelsboligforeninger. Det er med til at sikre, at vore kunder bliver mødt med den bedst mulige service fra vore alsidige administratorer. Vi tror også på, at det giver den største arbejdsglæde at være med på opgaverne ”hele vejen rundt”.


Udadtil vil du skulle påtage dig dirigentopgaven på mindre generalforsamlinger.


Advokaterne i Rosenborggade I/S tilbyder:


En alsidig stilling med de fleste aspekter indenfor moderne ejendomsadministration i en professionel organisation, der ligger i et niveau med omkring 100 foreninger.  Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima og kan også tilbyde mulighed for at du kan arbejde hjemmefra hvis du får behov for det. Du vil indgå i et team af administratorer og advokater samt kontorets reception samt sekretærer og bogholderi.


Vi har sundhedsforsikring er centralt placeret ved Nørreport og sidder på 1 og 2 mandskontorer.


Vi vil rigtigt gerne møde dig.


… og har du lyst til at blive en del af teamet på Rosenborggade skal du endelig sende en ansøgning til advokat Erik Due på mail edu@bjd-advokater.dk. Ansøgninger og samtaler holdes løbende og behandles fortroligt og bedes venligst modtaget senest fredag den 15. oktober 2019.

Om firmaet

Om Advokaterne i Rosenborggade I/S

Advokaterne i Rosenborggade I/S' hovedfokus er fast ejendom. Kontoret beskæftiger 22 mennesker, der i større eller mindre grad er koncentreret om forvaltning af fast ejendom og de opgaver, der udspringer heraf.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.